جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/02/21 - 08:04
  • - تعداد بازدید: 779
  • - تعداد بازدیدکننده: 715
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

مدیر کل آموزش و پرورش استان در اولین جلسه کمیته بهبود سوادآموزی استان اصفهان در سال 1401: در شرایط فعلی جامعه ؛ کار جذب ، آموزش و ارتقای سطح سواد بی سوادان از جمله امور سخت و طاقت فرسای آموزش و پرورش می باشد .

با حضور مدیرکل و اعضای شورای معاونین اولین جلسه کمیته بهبود سوادآموزی استان در سال 1401 تشکیل گردید .

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی استان اصفهان ؛محمد رضا ابراهیمی  مدیرکل اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در این جلسه گفت :  ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات کلیه روزه داران و میهمانان ماه بندگی خدا ؛ بهترین ها را برای مجموعه فرهنگیان استان خصوصا آموزش دهندگان سوادآموزی آرزو دارم و پیشاپیش فرا رسیدن عید بندگی ، عید فطر را حضور همگان تبریک و تهنیت عرض می کنم .

 

محمد رضا ابراهیمی ادامه داد :  از منظر مباحث و آموزه های دینی و اسلامی بحث سواد آموزی و آموزش سواد به قشر بی سواد جامعه جزء اولین دستورات پیامبر اکرم ( ص ) بوده که نمونه های فراوانی در طول تاریخ گواه بر این موضوع می باشد و البته این موضوع در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و تغییرات وضعیت فرهنگی جامعه در سال 1357 جزء اولین دستورات و فرامین بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ، حضرت امام خمینی ( ره ) نیز قرار گرفت که منجر به صدور فرمان تاریخی حضرت امام رحمه الله علیه مبنی بر تاسیس و تشکیل نهضت سواد آموزی در سال 1358 گردید .

 

ابراهیمی با اشاره به مباحث دینی و مذهبی افزود : سوادآموزی و آموزش سواد از فرائض واجب می باشد که واژه نهضت بار معنوی سوادآموزی را چند برابر افزایش داده و اهمیت ویژه سوادآموزی را نزد پیامبر ( ص ) ؛ ائمه اطهار ( ع ) و بنیانگذار انقلاب اسلامی ( ره ) نمایان می سازد .

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان ضمن مقایسه شرایط گذشته و فعلی امر آموزش سوادآموزان تصریح کرد : پس از پیروزی انقلاب اسلامی و اوایل شروع فعالیت نهضت سواد آموزی در امر جذب و آموزش سوادآموزان مسیر هموار و کار جذب و آموزش با سهولت انجام می شد ؛ چرا که با توجه به تغییر شرایط فرهنگی جامعه خود سوادآموزان داوطلبانه و با استقبال فراوان در کلاس های سوادآموزی شرکت می کردند و از سوی دیگر آموزش دهندگان از بدنه جامعه با سواد و در موارد بسیار داوطلبانه به امر آموزش می پرداختند . ولی امروزه با در نظر گرفتن تغییرات فراوان در سطح جامعه هم کار جذب سوادآموزان مشکل شده و هم آموزش دهندگان به صورت داوطلبانه به این کار رغبت ندارند و به عنوان دوره ای گذرا و موقت به این مرحله نگاه می کنند . و در شرایط فعلی جامعه کار جذب ، آموزش و ارتقای سطح سواد بی سوادان از جمله امور سخت و طاقت فرسای آموزش و پرورش می باشد .

 

وی در ادامه افزود : یکی از راه های جذب سواد آموزان ؛ ایجاد انگیزه های مادی و مشوق های لازم و مناسب و همچنین ارائه خدمات اجتماعی متنوع و در اختیار گذاشتن مزایای متنوع در سطح جامعه و البته در مقابل حذف تعدادی از خدمات اجتماعی از افراد بی سواد و کم سواد است .

 

محمد رضا ابراهیمی در خصوص ایجاد انگیزه برای افراد بی سواد و کم سواد گفت : ارائه گواهی نامه های معتبر به افراد سوادآموز برای جذب و اشتغال در کارخانجات مختلف و مراکز شغلی مناسب از مواردی است که ان شاء الله در جلسه شورای آموزش و پرورش برای گرفتن مصوبه آن اقدام خواهد شد .

رئیس کمیته بهبود سوادآموزی استان افزود : مدیران مدارس باید در خصوص دریافت  مدارک تحصیلی اولیا دانش آموزان در ایام ثبت نام اهتمام ویژه داشته و از طریق این پالایش افراد بی سواد انجام شود .

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 5971
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/02/21 08:04
گفتگوی آنلاین
رادیو رسا
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین