جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1403/02/18 - 21:50
  • - تعداد بازدید: 82
  • - تعداد بازدیدکننده: 68
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree
عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی عنوان کرد:

رسالت معلم، تلاش برای تحقق امر تربیت و ساختن انسان‌هاست

 به گزارش روابط‌عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران؛ علیرضا عبدی معاون محترم وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در آیین گرامیداشت مقام معلم در جمع مدیران مدارس و معلمان برتر و مسئولین شهرستان قدس ضمن تبریک و تهنیت ایام بزرگداشت مقام معلم، اهمیت این جایگاه را در دین مبین اسلام بیان داشت و گفت: جریان معلمی یعنی معلمین باید ابعاد وجودی متعلم را بررسی و بعد از آن اقدام به تربیت درست و کارآمد کنند.

 معاون وزیر اظهار داشت: رتبه در معلمی به توانایی است. رتبه در معلمی به همت و تلاش برای کار و تربیت دانش‌آموزان است که ضرورت دارد، تحقق یابد.

 رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور اذعان داشت: ما زمانی موفق خواهیم بود که دانش‌آموز را فقط در قالب آموزش محض نبینیم! ما باید دانش‌آموز را یک عنصری از یک اجتماع بزرگ و انقلابی در راستای اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران بدانیم.

 عبدی ادامه داد: متأسفانه گاهی نگاهمان به مبحث تربیت به سطح تجلیس نزول پیدا می‌کند؛ درحالی‌که امتزاج آموزش و تربیت فقط در آموزش‌وپرورش شکل می‌پذیرد. اگر تصور این باشد که دانش‌آموزان فقط در کلاس درس، آموزش را فرابگیرند، کفایت نمی‌کند. یکی از ضروریات امروز آموزش‌وپرورش ما، آموزش به همراه پرورش است و باید با این اهداف روبه‌جلو و برای آبادانی ایرانی مقتدر حرکت کنیم.

 ایشان بیان کرد: رسالت معلم تلاش برای تحقق امر تربیت است، نقش معلم ساختن انسان‌ها است؛ اگر یک جمله بخواهیم بیان کنیم معلم افسر سپاه علم و پیشرفت است. اگر پیشرفتی قرار است اتفاق بیفتد و جامعه در مسیر پیشرفت حرکت کند، این حرکت بر عهده معلم است و معلمی موفق است که دانش‌آموزان خود را جدای از آموزش صرف، با نگاه متعالی تربیتی هدایت کند. معلم باید به این باور برسد که نه‌تنها آموزش گذشته، بلکه امروزوفردا و تمام اتفاقات آینده دانش‌آموز به او ربط دارد.

 مقام وزارت تشریح کرد: یکی از نقاط قوت سند تحول بنیادین تعریف مدرسه به‌عنوان کانون تربیتی محله است، حال اگر بپرسیم کانون تربیتی محله یعنی چه؟ یعنی ارتباط مدرسه با مسجد محله، خانواده و ارکان محل. اینجاست که دانش‌آموز ساخته و تربیت درست ایجاد می‌شود.

 معاون وزیر و رئیس سازمان سوادآموزی کشور در پایان ضمن قدردانی مجدد از تلاش‌های معلمان بر ضرورت دانش‌افزایی و تلاش مضاعف برای هدایت دانش‌آموزان به مسیر پیشرفت و معنویت تأکید کرد.


 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 10375
کلمات کلیدی
الهه بهرامیان
خبرنگار

الهه بهرامیان

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1403/02/18 21:50
گفتگوی آنلاین
رادیو رسا
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین