جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/09/09 - 11:35
  • - تعداد بازدید: 220
  • - تعداد بازدیدکننده: 218
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

ایلام -کارگاه توانمندسازی آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی استان ایلام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از  اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان ایلام، بهروز حیدری معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان ایلام درکارگاه توانمندسازی آموزش دهندگان،  ضمن تسلیت ایام فاطمیه در خصوص اهمیت جهاد تبیین به وسیله آموزش دهندگان بیان داشت: مقام معظم  رهبری انقلاب (مدظله‌العالی) در مقاطع گوناگون بارها بر این مهم سفارش نموه اند که جهاد تبیین یکی از راهبردها و شیوه‌های بسیار مهم در مقابله با انحراف‌ها و تحریف در ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می باشد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان ایلام بیان داشت: نهضت سوادآموزی هم به دلایل عقلی و هم از جهت ولایی یک تکلیف است و یکی از بسترهای مهم و جدی برای جهاد تبیین به‌شمار می‌آید.

بهروز حیدری تصریح کرد: نهضت سوادآموزی  جایگاهی برای توسعه اندیشه‌های انقلابی و گسترش مفهوم جهاد تبیین است.

حیدری در ادامه درباره نشست علنی مجلس شورای اسلامی در روز یکشنبه مورخه ی ۲۸ آبان ۱۴۰۲ که درباره‌ی رسیدگی به جزییات لایحه برنامه هفتم که در دستور کار مجلس بود و نمایندگان با بندهای الحاقی ۳ ماده ۹۱ و بند الحاقی ۲ ماده ۱۰۳ موافقت کرده بودند مطالبی را بیان کرد.

معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین در خصوص مشکلات و موانع پیشرو درباره کلاس گذاری نهضت سوادآموزی و آموزش دهندگان گفت: کلاس گذاری از شهریورماه آغاز و تا پایان آذرماه ۱۴۰۲ ادامه دارد، لذا آموزش‌دهندگانی که در سال ۱۴۰۱ اقدام به تشکیل کلاس کرده بودند، امسال نیز باید به شیوه کلاس تلفیقی با کسب حداقل ۶۰ امتیاز کلاس تلفیقی تشکیل دهند.

وی همچنین اظهار داشت: کلیه‌ی آموزش دهندگانی که با موفقیت طرح پالایش را انجام داده اند در حال حاضر جز آموزش دهندگان فعال محسوب می گردند و می توانند مانند سایر آموزش دهندگان اقدام به تشکیل کلاس تلفیقی نمایند.

سید محمد ساعدی رئیس اداره دوره های سوادآموزی آموزش و پرورش استان نیز در این نشست اظهار داشت: کسی می تواند در نهضت سوادآموزی کار کند که سه ویژگی شاخص داشته باشد ۱-به آموزش بزرگسالان علم داشته باشد۲-سوادآموزی را بشناسد ۳-به کار نهضت سوادآموزی باور داشته باشد. شناخت و علم و باور، به ما کمک می کند که کار در نهضت سوادآموزی و تشکیل کلاس ها توسط آموزش دهندگان سخت و مشکل نباشد.

در کارگاه توانمند سازی در خصوص آیین نامه آموزشی، نحوه و شیوه نامه کلاس گذاری و نحوه تدریس دوره های سوادآموزی مطالبی ارائه شد.

گفتنی است در پایان این نشست مسئولین استانی پاسخگوی سوالات مطرح شده از سوی آموزش دهندگان بودند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 8647
کلمات کلیدی
الهه بهرامیان
خبرنگار

الهه بهرامیان

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/09/09 11:35
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین