گلستان-با هدف شناسایی و بررسی دوره های سوادآموزی زندانیان بی سواد و کم سواد، جلسه مشترک اداره کل زندانها و نهضت سوادآموزی استان گلستان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی، به نقل از اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، جلسه مشترک ادارهکل زندانها و نهضت سوادآموزی استان با هدف شناسایی و بررسی دوره های سوادآموزی زندانیان بی سواد و کم سواد در محل اداره کل زندان های استان گلستان برگزار شد.
مسعود سوقی معاون سوادآموزی استان گلستان با اشاره به رسالت های مهم حوزه معاونت سواد آموزی گفت: تمام تلاش مجموعه سوادآموزی استان در راستای ایجاد فرصت دوم آموزش با هدف بازگرداندن انسانهای آسیبدیدهای که در دام بیسوادی افتادهاند می باشد و امروز این مسئولیت بر عهده ما قرار گرفته و باید با پیگیری مدام در تداوم سواد آموزی مددجویان حتی اشخاصی که آزاد شده اند باشیم.
وی افزود: بی شک مراقبت بعد از خروج و سوادآموزی خانواده مددجویان می تواند نقش موثری در باسوادی فردی و خانوادگی آنها داشته باشد.
سوقی با بیان اینکه در استان ما دو مرکزیادگیری مشارکتی داریم گفت:در این دو مرکز هم کلاس های آموزشی ( دوره های سواد آموزی ) و هم آموزش مهارت های زندگی و مهارت های حرفه ایی انجام می شود، با مشارکت و همکاری اداره کل زندان ها می توانیم درصد زیادی از آسیب ها را کاهش داده و میزان جرم و جنایت را به حداقل برساند.
در ادامه مهدوی نیا رئیس اداره دوره های سواد آموزی استان با اشاره به وضعیت خوب زندان های استان گفت: درسال گذشته حدود ۱۳۰ مددجو از زندان های گرگان و گنبد کاووس در دوره های سوادآموزی ( سواد،انتقال و تحکیم ) ثبت نام کرده اند و تاکنون بیش از ۸۰درصد در امتحانات پایان دوره شرکت نمودند .
مهدوی نیا در ادامه افزود : یکی از مشکلات ما در حوزه سواد آموزی در زندان ها این است که قبل از پایان دوره تعدادی از مددجویان آزاد می شوند و متاسفانه بعد از آزادی برای ادامه کار مراجعه نمی کند و ما انتظار داریم مسئولین در خصوص ادامه کار ( شرکت در کلاس ها و شرکت در آزمون ) تدبیری اندیشیده شود.
در این جلسه که در محل سالن کنفرانس اداره کل زندانهای استان گلستان برگزار شد گرگانی معاون امور فرهنگی زندانهای استان گزارشی از وضعیت موجود در زندانهای استان دادند.
در ادامه ی این نشست حجت الاسلام علوی معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره کل زندان ها گزارشی در مورد وضعیت حوزه سوادآموزی و همچنین مراکز یادگیری محلی در زندان های استان ارائه داد وی همچنین در خصوص وضعیت مددجویانی که زود تر از پایان دوره های سواد آموزی افزود تمام تلاش ما هم در زنداد این است که ان شا الله مددجویان دوره ها را به پایان برسانند و اگر قبل از پایان دوره از مورد عفو ویا موعد آزادی آنان مهیا شد با هماهنگی اداره سواد آموزی شهرستان و دریافت آدرس محل سکونت تا ادامه دوره ها بیرون از زندان انجام پذیرد .
وی همچنین نکاتی را در مورد نحوه همکاری در سال جاری بر اساس حجم ابلاغی و شیوه نامه های آموزشی بیان کرد.
در پایان، مسائلی از قبیل تأمین مربی، پالایش اسمی مددجویان زندان، تأمین کتاب و لوازم التحریر و تهیه بسته های تشویقی، نحوه صدور مدرک تحصیلی برای فارغ التحصیلان، هماهنگی در خصوص ورود و خروج آموزش دهندگان و مسئولین سوادآموزی به زندان و طریقه افزایش انگیزه برای استقبال از این دوره ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید