کردستان - با حضور مدیر کل آموزش و پرورش کردستان: جلسه گروه بهبود کیفیت سواد آموزی استان برگزار شد
با حضور مدیر کل آموزش و پرورش کردستان جلسه گروه بهبود کیفیت سواد آموزی استان در آذر ماه با محوریت کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش کردستان، جلسه گروه بهبود کیفیت سواد آموزی استان پنج شنبه ۱۶ آذر با حضور مدیر کل آموزش و پرورش کردستان، معاون سواد آموزی استان و اعضای گروه با دستور کار کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ و اجرای طرح محله محور برگزار و پیرامون مسائل این حوزه بحث و تبادل نظر و تصمیم گیری شد.
هاشم ناظمی جلال مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در این نشست با اشاره به مأموریت های سواد آموزی، شناسایی و جذب بی سوادان باقی مانده را نسبت به قبل سخت عنوان کرد و گفت: برخی از مشکلات پیش روی کلاس گذاری مربوط به استان است که باید بر طرف و برای آن چاره اندیشی شود.
وی بر برگزاری جلسات توجیهی برای آموزش دهندگان در راستای کلاس گذاری تاکید کرد و گفت : ضرورت دارد به افرادی که مانع کلاس گذاری می شوند تذکر و از آموزش دهندگان فعالی که همکاری مستمر و جدی دارند به نحو مطلوب تقدیر لازم به عمل آید.
ناظمی جلال هم چنین خواستار رصد و کنترل فعالیت آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق در موضوع کلاس گذاری و ابلاغ وضعیت عملکرد به صورت کتبی جهت پیگیری لازم شد و اظهار داشت: در این فرصت لازم است علاوه بر ارزیابی عملکرد مناطق، پست های سواد آموزی و نیروی انسانی این حوزه تکمیل تامین شود.
در ابتدای این نشست گلبهار خسروی معاون سوادآموزی استان نیز با اشاره به ابلاغ ۱۳ هزار و ۸۰۰ نفر حجم در سال ۱۴۰۲ و توزیع شهرستانی آن، وضعیت کلاس گذاری را مناسب ندانست و گفت: با وجود آغاز کلاس گذاری از شهریور ماه و اتمام زمان تشکیل کلاس تا پایان آذر ماه جاری، عدم همکاری برخی از آموزش دهندگان و تحریک و ممانعت تعدادی از افراد برای کلاس گذاری را از موانع پیش رو عنوان کرد.
وی در ادامه گزارشی از اقدامات سواد آموزی استان در راستای کلاس گذاری ارائه و با اشاره به برگزاری جلسات تبیینی برای عوامل اجرایی، جلسات توجیهی برای آموزش دهندگان و جلسات سازمان با استانها، از تمهید مقدمات برای انجام فرایند گزینش آموزش دهندگان فعال دارای کلاس در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت : با تشکیل جلسات کاری و انجام مکاتبات ، صرفا گزینش آموزش دهندگانی انجام خواهد شد که اقدام به تشکیل کلاس کرده اند .
خسروی افزود : با توجه به اتمام امتحانات سواد آموزی سال ۱۴۰۱ ، نتایج استخراج و تجزیه و تحلیل امتحانات سواد آموزی استان در حال انجام است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان هم چنین گزارشی از فرایند سواد آموزی استان در سال ۱۴۰۱ ارائه کرد و با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۹۵ درصد حجم تحت پوشش قرار گرفت، میانگین درصد قبولی سه دوره سوادآموزی استان را ۵۷،۹۶ درصد اعلام کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود کسب رتبه پنجم کشوری در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۱، کسب رتبه هشتم کشوری در پوشش حجم و کسب عنوان استان موثر در اجرای فراخوان رسا را از دستاوردهای این معاونت در سال گذشته اعلام کرد.
خسروی هم چنین به تشریح طرح محله محور برای کلاس گذاری پرداخت و گفت : در راستای کلاس گذاری بیش از ۴۰ جلسه توجیهی در استان و شهرستان ها و مناطق برگزار و دستورالعمل کلاس گذاری تشریح شده است.
وی در پایان از پیش بینی و برگزاری ویژه برنامه هایی به مناسبت هفته سوادآموزی در استان خبر داد و خواستار همکاری اعضا در اجرای برنامه ها شد.
پیگیری سریع موضوع کلاس گذاری به منظور پوشش حجم ابلاغی ، برگزاری گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش استان در هفته سواد آموزی با محوریت سواد آموزی، برگزاری جلسه با شهرستانهای دارای عملکرد ضعیف در حوزه سواد آموزی ، تکمیل چارت سازمانی، تامین نیروی انسانی و فضای کاری مناسب برای فعالیت های این حوزه از جمله مهم ترین تصمیمات این نشست بود.
گفتنی است در پایان این نشست با اهدای لوح سپاس از زحمات و خدمات فتاح ویسی در ایام تصدی اداره نظارت، سنجش و ارزشیابی سواد آموزی استان تجلیل و جواد شاکری به عنوان سرپرست اداره سنجش معرفی شد.
نظر دهید