مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین: بیش از ۹۸ درصد از جمعیت استان قزوین باسواد هستند/ فرهنگ سواد آموزی در جامعه نهادینه شود
استان قزوین با میانگین باسوادی ۹۸.۹ درصد جز ۱۰ استان برتر کشور در حوزه سوادآموزی محسوب میشود. بخشی را مدیون حضور موثر مربیان و سوادآموزانی هستیم که همواره در این عرصه خدمات ارزنده واثربخشی را ارائه داشتند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی؛ حسنعلی اصغری مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین روز چهارشنبه سیزدهم اسفندماه، در گردهمایی مسئولان سوادآموزی آموزش و پرورش نواحی و مناطق ۱۴گانه استان قزوین برگزارشد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی( ره) در تاسیس سازمان سواد آموزی تاکید کرد: تاسیس سازمان سوادآموزی کشور برکات فراوانی را که به همراه داشت بر هیچ کس پوشیده نیست و حاصل آن دستاوردهای برتر درسطح کشور و استان قزوین است.اصغری تصریح کرد: استان قزوین با میانگین باسوادی ۹۸.۹ درصد جز ۱۰ استان برتر کشور در حوزه سوادآموزی محسوب میشود. بخشی را مدیون حضور موثر مربیان و سوادآموزانی هستیم که همواره در این عرصه خدمات ارزنده واثربخشی را ارائه داشتند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: سوادآموزی همواره یکی از مؤلفههای اساسی تعالیبخش ادیان آسمانی بویژه دین مبین اسلام و آغازی بر حرکت انسانها در جهت بهبود زندگی و توسعه پایدار است.وی ادامه داد: بر اساس برنامه ششم توسعه باید ریشه کنی بیسوادی در جامعه صورت گیرد بنابراین با توجه به آمار قبولی در استان، باید روشها و رویکردهای آموزشی به سمت روش های نوآورانه تغییر یابد تا با هم افزایی شاهد ریشه کنی بی سوادی در استان قزوین باشیم.
اصغری به ضرورت و اهمیت نگاه تحولی به موضوعات، اشاره نمود و اظهار داشت: برنامه محوری ، اخلاق مداری و مدیریت علمی باید در تمامی برنامه ها به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش استان قزوین مورد توجه باشد
.مدیرکل آموزش و پرورش استان تحقق دستاوردهای جدید در حوزه سواد آموزی را ضروری دانست و افزود: ترسیم چشم انداز و نقشه راه می تواند ما را در حرکت به سمت اهداف با شناخت کامل از نقاط ضعف و قوت برنامه های سواد آموزی راهنمایی نماید تا در نتیجه منجر به دستاوردهای برتر و مهم در استان شود.
اصغری گفت: سواد یکی از ضرورتهای جامعه برای پیشرفت و ترقی محسوب میشود و در دنیای رو به رشد امروز، جوامعی موفق خواهند بود که از نیروی انسانی متعهد و توانمند برخوردار باشــند.
وی ادامه داد: روش های نو و خلاقانه در عصر کنونی ضروری است و با روش های سنتی به جایی نمی رسیم و اگر بخواهیم با مسایل جدید برخورد منطقی داشته باشیم باید از روش های خلاقانه و نگاه مبتکرانه استفاده کنیم و چشم انداز تعلیم و تربیت با نقشه راه محقق شود
اصغری تاکید کرد: توانمندسازی مربیان و آموزش دهندگان و ایجاد جذابیت با بهبود کیفیت در زندگی سوادآموزان، از راه های موثر در ریشه کن شدن بیسوادی در جامعه است.
نظر دهید