جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/11/02 - 22:30
  • - تعداد بازدید: 234
  • - تعداد بازدیدکننده: 221
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

فارس - معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس خبرداد: تحت پوشش قرارگرفتن ۲۳ هزار استان فارسی با اجرای طرح مکمل سوادآموزی

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش فارس گفت:درراستای تعمیق وتثبیت سواد آموزی، در سال جاری تعداد ۲۳ هزار و ۴۰۰ نفر در قالب برنامه های مکمل، تحت پوشش آموزش قرار می گیرند.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش وپرورش فارس، مجیداحمدی دردیدار با آموزش دهندگان شهرستان مرودشت گفت: پس از پیروزی انقلاب و صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی( ره )در راستای تشکیل نهضت سوادآموزی، یکی از سازمان یافته ترین فعالیت ها،در حوزه سواد آموزی بزرگسالان کشور با هدف ریشه کنی بی سوادی شکل گرفت و از دستاوردهای ارزشمند آن می توان به کمک این نهضت به نظام تعلیم و تربیت و ارتقای سطح سواد جامعه تا میزان ۹۸.۵ درصدی اشاره کرد.
وی باسوادی را از الزامات استقلال فرهنگی، رشد و شکوفایی استعدادها، ارتقا توانایی های فردی و اجتماعی افراد دانست و اضافه کرد: نزول قرآن کریم با سوره علق و آیه؛ "اقرا باسم ربک الذی خلق" بوده است لذا این موضوع نشان از از اهمیت علم و علم آموزی در دین اسلام دارد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس به سختی کار آموزش دهندگان اشاره و عنوان کرد: آموزش دهندگان افسران و صحنه گردانان سوادآموزی هستند و نقش آنها در بیداری جامعه بی بدیل است.
وی گفت: بهره مندی از ظرفیت‌ شاغلین آموزش و پرورش،حلقه های میانی، نیروهای جهادی و خیرین در امر سوادآموزی در دستور کار معاونت سوادآموزی قرار دارد.
احمدی افزود: تلاش خواهیم کرد با همت مضاعف و پشت کار آموزش دهندگان و سایر همکاران بی سوادی را در استان ریشه کنیم.
وی ادامه داد: در شرایط امروزی، دغدغه ما تنها خواندن، نوشتن و حساب کردن نیست بلکه سواد رسانه، سواد اقتصادی، به طور کلی آموزش سواد دوازده‌گانه و مهارت های زندگی و کاربردی در دستور کار حوزه سوادآموزی قرار دارد.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس گفت: نقش آفرینی دستگاه‌های مشارکت پذیر درفعالیت‌های سوادآموزی در پیشبرد سیاست‌ها، راهبردها و برنامه‌های آموزش بزرگسالان امری حیاتی است.
وی ادامه داد:اهداف سازمان نهضت سواد آموزی محقق نمی‌شود مگر نقش تصدی‌گری به نظارتی تبدیل شود.
احمدی ادامه داد: رکن اصلی آموزش، انگیزه و شوق یادگیرنده است بنابراین برای حضور افراد در عرصه سواد آموزی بایستی شوق یادگیری را در جامعه ایجاد کنیم و تا زمانیکه عنصر ایجاد شوق در جامعه فراهم نشود، دیگر عناصرهمچون آموزش دهنده،محتوای آموزشی و ...، اثرگذار نخواهند بود.
وی ادامه داد: تجربیات جهانی نشان می دهد سواد فقر را کاهش می دهد، رفاه را بالا می برد و سلامت را در جامعه افزایش می دهد.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس گفت: در راستای تعمیق و تثبیت سوادآموزی، در سال جاری تعداد ۲۳ هزار و ۴۰۰ نفر در قالب برنامه های مکمل تحت پوشش آموزش قرار می گیرند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 9043
کلمات کلیدی
الهه بهرامیان
خبرنگار

الهه بهرامیان

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/11/02 22:30
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین