جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/02/08 - 12:02
  • - تعداد بازدید: 233
  • - تعداد بازدیدکننده: 225
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

دبیر کارگروه رصد و منابع وزارت آموزش و پرورش: نیمی از بازماندگان از تحصیل به چرخه تحصیل بازگشته‌اند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی، حسین الله‌وردی، در نشست شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه، با اشاره به شکل‌گیری قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در وزارت آموزش و پرورش، اظهارکرد: یکی از اهداف مهم شکل‌گیری این قرارگاه با ۹ کارگروه، کاهش فاصله کیفی و کمی تربیت و تعلیم در مناطق کم برخوردار با مناطق برخوردار است.

وی افزود: در این راستا تلاش می‌کنیم تا از ظرفیت گروه‌های جهادی، مردمی و خیرین استفاده کنیم و وزارت آموزش و پرورش در این میان نقش تسهیل‌گری خواهد داشت.

دبیرکارگروه رصد و منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌که این قرارگاه برای سال گذشته و امسال حدود ۵۰ برنامه در نظر گرفته، عنوان کرد: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به شناسایی، جذب و آموزش بازماندگان از تحصیل اشاره کرد که مخاطبین آن کودکان و نوجوانان شش تا ۱۷ ساله هستند.

وی تصریح کرد: حدود ۴۱ هزار بازمانده از تحصیل در کشور وجود دارد که در این برنامه برای هرکدام از بازماندگان یک نفر را مسئول قرار می‌دهیم تا ظرف مدت یک هفته او را به چرخه آموزش بازگرداند و اگر نتواند این کار را انجام دهد، فرد دیگری را مسئول این کار قرار می‌دهیم.

الله وردی تاکید کرد: طی شش ماهه گذشته نیمی از بازماندگان از تحصیل را از طریق همین برنامه به چرخه تحصیل بازگردانده‌ایم.

وی در ادامه یکی دیگر از برنامه‌های این قرارگاه را راه اندازی گروه‌های خیرین دانش آموزی در حدود ۱۰ هزار مدرسه کشور عنوان کرد و گفت: طبق این برنامه در هر مدرسه یک  گروه خیرین متشکل از معلم ها، دانش‌آموزان و والدین تشکیل می‌شود که در بحث نظافت، رنگ آمیزی و دیگر خدمات مورد نیاز مدرسه پای کار می‌آیند.

دبیر کارگروه رصد و منابع وزارت آموزش و پرورش به اجرای طرح شهید عجمیان هم در قالب برنامه های این قرارگاه اشاره کرد و گفت: در این طرح، بهسازی و شاداب سازی محیط مدارس کم برخوردار در دستور کار قرار گرفته که با کمک نیروهای جهادی آن را اجرایی می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در این طرح، تجهیزات و ابزارهای اولیه مورد نیاز مدارس کم برخوردار در ۲۰۲۰ محله حاشیه نشین کشور شناسایی و برای رفع آنها اقدام می شود.

در ادامه سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پروش استان نیز در این نشست با اشاره به پائین بودن سرانه اردوبری دانش‌آموزان کرمانشاه، اظهار کرد: متاسفانه فضای اردوگاه‌های دانش‌آموزی در استان کافی نیست و تنها دو اردوگاه داریم که این شرایط موجب شده برخی از مدارس که تقاضای اردوی دانش‌آموزی دارند، باید چندماه در صف بمانند.

وی تاکید کرد: بسیاری از استان‌ها اردوگاه‌های کشوری دارند که باعث می‌شود میزبانی اردوهای دانش‌آموزی را در سطح  کشور بگیرند، اما متاسفانه ما چنین اردوگاهی را در کرمانشاه نداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن فرهنگیان فاقد مسکن در استان، اظهارکرد: باتوجه به دغدغه مسکن بخشی از فرهنگیان کشور از سال ۱۳۹۸ تاکنون پیگیری‌هایی برای ساخت مسکن برای آنها انجام شده که یکی از آنها تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و راه و شهرسازی است.

 یاسر کرمی معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز با اشاره به وضعیت خوب سواد‌آموزی در کرمانشاه، گفت: نهضت سواد‌آموزی استان طی سال گذشته رتبه برتر کشور را به‌دست آورد و در شاخص‌های ۲۱‌گانه رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردیم.

وی تصریح کرد: طی سال گذشته سهمیه سوادآموزی که از سوی کشور برای استان در نظر گرفته شده بود کاملا محقق شد و امسال نیز در تلاشیم تا سهمیه اختصاص یافته را محقق کنیم.

معاون سواد‌آموزی آموزش و پرورش استان در ادامه تاکیدکرد: برای ریشه‌کنی بی‌سوادی در استان باید سایر دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و ائمه‌ جمعه هم همکاری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: هم‌چنین با توجه به اهمیت مهارت‌آموزی، در حال حاضر در کنار سواد‌آموزی با همکاری اتاق اصناف دوره‌های مهارت‌آموزی را نیز برگزار می‌کنیم.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 7516
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/02/08 12:02
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین