با حضور عبدلی معاون سوادآموزی استان آذربایجان شرقی شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش شهرستان هوراند تشکیل جلسه داد؛
عبدلی معاون سوادآموزی استان آذربایجان شرقی در شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی گفت : جذب افراد بازمانده از تحصیل ، پالایش و احصاء افراد بیسواد اولویت اول ما است و همکاری دستگاههای اجرایی در جهت ارائه آمار، پالایش و شناسایی افراد بیسواد با نهضت سوادآموزی می تواند در ریشه کنی بی سوادی در شهرستان بسیار مهم و تعیین کننده باشد
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از روابطعمومی آموزش وپرورش استان آذربایجان شرقی، مدیریت آموزش و پرورش شهرستان هوراند ؛ صبح امروز شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی شهرستان هوراند با حضور عبدلی معاون نهضت سواد آموزی استان ، زارعی مدیر آموزش و پرورش واعضای شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی شهرستان در سالن اجتماعات مدیریت آموزش و پرورش تشکیل جلسه داد.
زارعی مدیر آموزش و پرورش منطقه هوراند گزارشی از عملکرد سوادآموزی منطقه ارائه نمود و افزود: جذب و شناسایی بیسوادان در منطقه هوراند در سال ۱۴۰۲ درتمامی دوره های سواد آموزی بالاتر از حجم ابلاغی معاونت سواد آموزی استان به این منطقه بوده است .
وی ادامه داد : علاوه بر برگزاری کلاس ها طبق جدول زمانبندی، طرح های آموزشی و پرورشی نیز درکلاس های منطقه توسط آموزش دهندگان اجراء می شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان هوراند گفت: برای به حداکثر رساندن میزان شناسایی و جذب بیسودان و پالایش افراد بی سواد و ریشه کردن بیسوادی مشارکت همه دستگاهها و نهادها لازم و ضروری است.
محمود زارعی گفت: نهضت سوادآموزی بهفرمان امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ تشکیل شد. و میزان سواد در کشور در سال پیروزی انقلاب اسلامی خیلی پایین بود و این آمار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رشد چشمگیری داشته است.
عبدلی معاون نهضت سواد آموزی استان آذربایجانشرقی از تلاش های مدیر آموزش و پرورش شهرستان هوراند در راستای ریشه کنی بی سوادی تقدیر و تشکر کرد وگفت : جذب افراد بازمانده از تحصیل ، پالایش و احصاء افراد بیسواد اولویت اول ما در شهرستان هوراند میباشد و در این راه از تمام ظرفیتهای قانونی استفاده خواهیم کرد و همکاری دستگاههای اجرایی در جهت ارائه آمار، پالایش و شناسایی افراد بیسواد با نهضت سوادآموزی می تواند در ریشه کنی بی سوادی در شهرستان بسیار مهم و تعیین کننده باشد .
وی نسبت به تشویق افراد در زمینه سوادآموزی ، ایجاد انگیزه و شناسایی سواد آموزان بعنوان موثرترین عوامل رفع بیسوادی در جامعه تاکید نمود.
معاون نهضت سواد آموزی استان آذربایجانشرقی افزود :در دولت مردمی سیزدهم شهدای خدمت شهید آیت الله رئیسی در حوزههای مختلف سوادآموزی از جمله میزان پوشش سوادآموز، طرحهای تشویقی و با سواد کردن افراد بیسواد اقدامات بسیار خوبی انجام شد.
عبدلی خاطرنشان کرد : با توجه به گزارشات و اقدامات انجام گرفته، رشد آمار باسوادان از طریق سواد آموزی نسبت به سال های گذشته در شهرستان هوراند مثبت و رضایت بخش بوده ، شایسته است ادارات و نهادهای دولتی شهرستان هوراند نسبت به ایجاد انگیزه و تشویق سواد آموزان گام های موثر و ارزنده ای بردارند تا در آینده نزدیک ریشه کنی بیسوادی درشهرستان هوراند را جشن بگیریم .
حجت الاسلام کریم قیاسی امام جمعه شهرستان هوراند در خصوص جایگاه علم و علم آموزی در جامعه گفت : سواد آموزی از ارکان اصلی پیشرفت امروز ایران اسلامی است و نگاه و توجه خاص مسئولان واستفاده از نظرات و ایده های افراد دارای تخصص در این زمینه می تواند در مسیر ریشه کنی بی سوادی در شهرستان گام مهم و ارزشمند باشد.
قهرمانی فرد بخشدار بخش چهار دانگه ضمن تشکر از روسای ادارات شهرستان ، خواستار همکاری آنان با نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش شهرستان شد.
وی ادامه داد : در راستای رسیدن به یک جامعه مطلوب همه ما وظیفه داریم با همکاری آموزش و پرورش، افراد را به دانش و علم روز مجهز گردانیم و قدردان زحمات معلمان و آموزش دهندگان در جامعه باشیم .