البرز - مصاحبه اختصاصی اداره روابط عمومی آموزش و پرورش استان البرز با چهره موفق سوادآموزی
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان البرز :صدیقه حمیدی راد معاونت دبستان امام حسن عسکری ۲ ناحیه چهار کرج،یکی از چهره های موفق در نهضت سواد آموزی هست،که برکت در زندگی و وارد شدن به دنیای یادگیری و شوق آموزش به دیگران را از مزایای نهضت سواد آموزی میداند.
به همین منظور اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان البرز مصاحبه اختصاصی با این چهره موفق سوادآموزی داشته است.
وی در ابتدای کلام گفت:باسواد شدن افراد بی سوادی که مسائل زندگی اجازه و امکان تحصیل و یادگیری را به آنها نداده است،امیدی تازه و روشن به آینده رادر دل آنها زنده می کند تا بتوانند زندگی پر بارتر و موفق تری داشته باشند.
حمیدی راد در رابطه با چشم اندازهای نهضت سواد آموزی افزود:یکی از مهم ترین چشم اندازهای نهضت سوادآموزی این است که در هیچ جای کشورمان فرد بی سوادی نباشد و همه افراد جامعه باسواد باشند،تا بتوانند با برخورداری از موهبت های باسوادی،زندگی بهتری داشته باشند و باعث رشد و شکوفایی جامعه هم بشوند.
صدیقه حمیدی راد ادامه داد:دوره های تحصیلی نهضت سوادآموزی سه بخش را در برمیگیرند. بخش اول برای برخی بزرگسالانی است که اجازه ثبت نام در مدارس عادی را ندارند و جهت یادگیری حداقل سواد برگزار میشود. بخش دوم دوره تحکیم سواد برای افرادی است که در گذشته دوره های سواد آموزی را گذرانده اند و درحال حاضر قصد تحکیم آموخته های خود را دارند و بخش بعدی دوره انتقال سواد برای افرادی است که متقاضی ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر هستند،اما شرایط تحصیل در کلاس های آموزش و پرورش را دارا نیستند و افراد با صرف هزینه و زمان کمتری میتوانند باسواد شوند و سواد خود را بهبود بخشند و همچنین مدارک لازم برای ادامه تحصیل را دریافت کنند.
وی در ادامه اظهار داشت:از دل انگیز ترین پیامدهای تحصیل در نهضت سواد آموزی میتوان به یادگیری خواندن قرآن و کتاب های آموزنده برای افراد بزرگسال اشاره کرد،همچنین کسانی که در نهضت تحصیل میکنند میتوانند سطح زندگی و شغلی خود را بالاببرند و افرادی که به دلیل شرایط زندگی نتوانسته اند تحصیل کنند از طریق نهضت امکان تحصیل مجدد برای آنها فراهم است.
حمیدی راد افزود:باید برای افراد بی سواد جامعه نشان دهیم که سواد در بهبود زندگی تاثیر بسزائی دارد و یادگیری سواد هیچ زمانی دیر نیست،تا در آنها هم شوق یادگیری سواد در نهضت را ایجاد کنیم.
وی در پایان بیان کرد:بنده علاقه شدیدی به آموزش به دیگران دارم و لبخند رضایت افراد باسواد هنگامی که میتوانند کتابی را به تنهایی بخوانند باعث خوشحالی ام میشود. خیلی اوقات افراد باهوش جامعه دیر شناخته میشوند و نهضت سواد آموزی راهی برای شناخت این افراد است.
نظر دهید