یوسفی معاون سوادآموزی استان کردستان: یکی از برنامه های اولویت دار استان راه اندازی مراکز یادگیری محلی است.
یوسفی معاون سوادآموزی استان کردستان: یکی از برنامه های اولویت دار استان راه اندازی مراکز یادگیری محلی است.
وی با بیان اینکه در دوم اسفند ماه سال 93 هیات محترم وزیران راه اندازی و فعالیت مراکز یادگیری محلی را تصویب و ابلاغ نمود، گفت: مرکز یادگیری محلی یک واحد آموزشی با مدیریت و مجموعه پیش بینی شده است و در این مراکز علاوه بر آموزش سواد، سواد آموزان با حرفه های مختلف آشنا می شوند.
رمضان یوسفی با اشاره به فعالیت های پیش بینی شده برای این مراکز، آموزش و تحکیم سواد، آموزش مهارت های اساسی زندگی ، آموزش مهارت های اجتماعی، آموزش حقوق شهروندی و ورود افراد به فعالیت های اجتماعی را از مهم ترین محورهای فعالیت این مراکز بر شمرد .
یوسفی در بخش دیگری از سخنان خود به دیگر برنامه های محوری معاونت سواد آموزی نیز اشاره کرد و از تشکیل شورای سواد آموزی روستایی در سطح استان خبر داد و با بیان اینکه اعضا و شرح وظایف شورای مذکور مشخص و ابلاغ شده است ، شناسایی افراد بی سواد و کم سواد ، جذب افراد بی سواد در کلاس های سواد آموزی و نظارت بر آموزش افراد را از مهم ترین وظایف این شورا بیان کرد .
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان توانمند سازی آموزش دهندگان را از دیگر برنامه محوری استان اعلام کرد و با بیان اینکه در سال گذشته تعداد 2204 نفر از آموزش دهندگان با همکاری جهاد دانشگاهی تحت آموزش قرار گرفته اند، گفت: در این دوره آموزشی آموزش دهندگان با گذراندن 126 ساعت دوره ، 18 منبع آموزشی با 9 منبع تخصصی و 9 منبع عمومی را آموزش دیده و در پایان از آنها آزمون و در صورت قبولی ، مجاز به ادامه همکاری هستند .
یوسفی آموزش ICDL به کم سوادان را یکی دیگر از برنامه های معاونت سواد آموزی عنوان کرد و اظهار داشت : از سال 94 استان کردستان به عنوان یکی از 5 استان کشور با آموزش ICDL به تعداد 100 نفر از کم سوادان این برنامه را آغاز و به عنوان استان برتر شناخته شد.
وی افزود : در سال 95 تعداد استانهای مجری طرح به 11 استان افزایش یافت و در کردستان نیز 200 نفر تحت آموزش قرار گرفتند و گواهی نامه ای که برای افراد قبول شده صاد می شود اعتبار بین المللی دارد .
رمضان یوسفی گفت : در این دوره آموزشی 3 منبع آموزشی از جمله ؛ زبان انگلیسی ، کلمات پرکاربرد رایانه ای و آموزش سخت و نرم افزار رایانه ای آموزش داده می شود و این برنامه با استقبال کم سوادان مواجه شده است .
معاون سواد آموزی هم چنین از اجرای آموزش از طریق تبلت و سامانه تعریف شده برای اولین در سطح استان به همراه چند استان دیگر خبر داد و گفت : در اجرای این برنامه یک کلاس 10 نفره دوره انتقال منطقه زیویه شهرستان سقز از طریق تبلت آموزش می بینند و استفاده از ابزارهای جدید در راستای آموزش سواد یکی از برنامه های سواد آموزی است.
وی در پایان ضمن تشکر از همراهی و همکاری خبرنگاران و اصحاب رسانه در اطلاع رسانی برنامه های آموزش و پرورش و سواد آموزی ، از آنان خواست ضمن اهتمام و تنویر افکار عمومی ، کمک کنند تا مردم از برنامه های این حوزه مطلع و بی سوادی در سطح جامعه ریشه کن شود .
نظر دهید