جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/10/05 - 19:43
  • - تعداد بازدید: 144
  • - تعداد بازدیدکننده: 142
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

کرمانشاه- ۲۵ هزار نفر بی‌سواد در استان کرمانشاه به راه حل‌های سوادآموزی پویا دست یافتند

با گامی مؤثر در راستای پویایی سوادآموزی، استان کرمانشاه به معراج کم‌سوادی پیش می‌رود. ۲۵ هزار نفر از جمعیت ۱۰ تا ۵۹ ساله با نرخ سواد پایین، در برابر راهبردهای نوین آموزشی ویژه قرار گرفته‌اند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روجیار نیوز،در یک نشست خبری به مناسبت هفته سوادآموزی در استان کرمانشاه، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش اطلاعات مهمی را اعلام کرد. طبق گزارش، استان کرمانشاه در حال حاضر حدود ۲۵ هزار نفر از افراد ۱۰ تا ۵۹ ساله با سواد کم یا بدون سواد دارد.

یاسر کرمی اظهار داشت که در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی، سوادآموزی در ایران با رشد جهشی همراه بوده و نرخ سوادآموزی در کشور به دو برابر دیگر کشورها رشد یافته است. او افزود که تا قبل از انقلاب، تنها ۴۷ درصد از جمعیت ۳۵ میلیونی ایران سواد داشته‌اند، اما اکنون حدود ۹۸ درصد ایرانیان باسواد هستند.

کرمی توضیح داد که در استان کرمانشاه، بیشترین برنامه‌های سوادآموزی برای افراد ۳۰ تا ۴۹ ساله در حال اجرا است. او همچنین به اجرای طرح شتاب بخشی سوادآموزی در استان اشاره کرد که در آن سوی کم سوادان در شهرستان‌های با نرخ سواد پایین تر از میانگین استان مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته کرمی، شهرستان پاوه در حال حاضر باسوادترین شهرستان استان می‌باشد و شهرستان ثلاث باباجانی دارای کمترین سطح سواد است. او اظهار داشت که حدود ۲۵ هزار نفر از افراد ۱۰ تا ۵۹ ساله در استان کرمانشاه بی سواد یا کم سواد هستند.

در ادامه، معاون سوادآموزی اطلاعاتی از طرح‌های اجرایی در حوزه سوادآموزی ارائه داد. او به اجرای طرح پالایش مدرسه محور و طرح روستای باسواد اشاره کرد و تاکید کرد که تلاش در جهت افزایش نرخ سوادآموزی در شهرستان‌ها با نرخ پایین تر در دستور کار قرار دارد.

همچنین اظهارات کرمی نشان داد که استان کرمانشاه به طور فعال از ۱۳۰۰ آموزش‌دهنده برای اجرای برنامه‌های سوادآموزی استفاده می‌کند. او به اجرای طرح شتاب بخشی سوادآموزی به عنوان یک برنامه چهارساله در استان اشاره کرد و اظهار کرد که در این برنامه، سومیه ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفری به استان اختصاص یافته است.

در پایان، کرمی به اهمیت تغییر مفهوم سواد در جامعه و گسترش آموزش‌های سوادزندگی و رسانه‌ای اشاره کرد. او تأکید کرد که هدف مدرن سازی آموزش سواد در کشور، فراتر از خواندن و نوشتن است و به سوی دستیابی به سطح بالاتری از دانش و آگاهی ملت هدفمند است.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 8860
کلمات کلیدی
الهه بهرامیان
خبرنگار

الهه بهرامیان

تصاویر

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/10/05 19:43
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین