پرویز کوثری، معاون توسعه مدیریت سازمان نهضت سوادآموزی: یکی از مشکلات پیش روی بی رغبتی سوادآموزان و عدم تقاضا است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان این نشست با حضور کوثری معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سواد آموزی کشور، فرماندار سنندج، سرپرست معاونت سواد آموزی استان، مدیران آموزش و پرورش نواحی یک و دو سنندج و منطقه کلاترزان و اعضای شورا در فرمانداری سنندج برگزار شد.
در این نشست پرویز کوثری معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سواد آموزی کشور با اشاره به سختی و شرایط حاکم بر کار سواد آموزی و آموزش بی سوادان ، جذب و نگ داشت افراد بزرگسال را در کلاس های آموزشی نیازمند زمینه سازی دانست و گفت : یکی از مشکلات پیش روی بی رغبتی سوادان آموزان و عدم تقاضا است .
وی فلسفه تشکیل شورای پشتیبانی سواد آموزی را جلب مشارکت کلیه دستگاه ها و بهره گیری از ظرفیت های موجود دانست و گفت : شورای پشتیبانی سواد آموزی بالاترین مرجع تصمیم گیری ، راهبری و نظارت بر فعالیت های سواد آموزی است .
در ابتدای این نشست صدیقه عبدالهی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان و سرپرست معاونت سواد آموزی ، گزارشی از فعالیت های سواد آموزی استان ارائه کرد و ضمن تشکر از اهتمام اعضای شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان گفت : موفقیت شهرستان سنندج در حوزه سواد آموزی مرهون حمایت و هدایت فرماندار شهرستان و بهره گیری از ظرفیت و توانمندی های موجود و همکاری کلیه دست اندرکاران است که نقش موثری در رشد شاخص ها داشته اند .
فرماندار سنندج نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی در خصوص آموزش سواد ، بر بهره گیری از توانمندی کلیه دستگاه ها به ویژه دستگاه های فرهنگی و رسانه ها ، خواستار آگاهی بخشی درست در این خصوص شد و تصریح کرد : کسانی که دست اندرکار آموزش سواد هستند باید نفوذ کلام داشته باشند .
وی هم چنین از بخشداران ، دهیاران ، شوراهای اسلامی شهر و روستا و کلیه ادارات و دستگاه های مربوطه خواست با ایجاد شرایط لازم زمینه پوشش کامل تحصیلی و انسداد مبادی ورودی بی سوادی را فراهم نمایند .
هم چنین در ادامه این نشست مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج نیز گزارشی از فعالیت های سوادآموزی شهرستان را ارائه کرد و و با بیان اینکه در پیگیری اقدامات و شاخص های سواد آموزی سنندج رتبه اول استان را کسب کرده است ، این موفقیت را نتیجه اهتمام اعضای شورای پشتیبانی شهرستان عنوان کرد.
وی سپس به تشریح موانع و مشکلات پیش روی برای جذب و آموزش بی سوادان پرداخت و گفت : در سال 96 سهم ابلاغی به شهرستان یک هزار و 584 نفر بود که با همکاری شورا تعداد یک هزار و 660 نفر جذب و تحت آموزش قرار گرفتند و در سال 97 نیز حجم ابلاغی شهرستان یک هزار و 507 نفر می باشد.
گفتنی است در پایان این نشست با اهدای لوح سپاس از ادارات و دست اندرکاران فعال در امر سواد آموزی شهرستان تجلیل شد.
نظر دهید