جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1397/06/12 - 15:22
  • - تعداد بازدید: 726
  • - تعداد بازدیدکننده: 286
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

نشست کارگروه بهبود کیفیت سوادآموزی آموزش و پرورش استان کردستان با حضور معاون توسعه مدیریت سازمان


به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل ازاداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان این نشست با حضور کوثری معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سواد آموزی، معاونین آموزش ابتدایی ، توسعه مدیریت و پشتیبانی و پژوهش ، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان و اعضای کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی در اداره کل آموزش و پرورش کردستان برگزار شد.


در این نشست معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی کشور از اقدامات حوزه سواد آموزی استان به خصوص عملکرد کارگروه بهبود کیفیت تشکر کرد.


وی یکی از وظایف برجسته کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی را بررسی مسائل و مشکلات و چالش های پیش روی عنوان کرد و گفت : باید در این جلسات برای رفع موانع و چالش ها راه کار مناسب اتخاذ و اعمال کرد.


پرویز کوثری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه محتوای آموزشی، آموزش دهنده و آموزش گیرنده سه رکن آموزش است، بومی سازی محتوای آموزشی را یک ضرورت دانست و اظهار داشت: باید متناسب با نیاز مناطق و افراد محتوای آموزشی کتاب های سواد آموزی بومی سازی شود .


معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سواد آموزی کشور با تاکید بر توانمند سازی آموزش دهندگان سوادآموزی گفت: در این راستا باید دوره های آموزشی و بازآموزی آموزش دهندگان برابر برنامه تنظیمی انجام شود و در این خصوص یکی از اقدامات سازمان ، تربیت مدرس و بهره گیری از ظرفیت های درون سازمانی است.


وی توجه جدی به ظرفیت جلسات شورای پشتیبانی سواد آموزی و بهره گیری از پتانسیل های درون و برون سازمانی را مهم دانست و تصریح کرد : به منظور پیشبرد برنامه های سواد آموزی باید ظرفیت بالقوه دستگاه های همکار به بالفعل تبدیل شود .


کوثری هم چنین در پایان بر کیفیت بخشی برگزاری امتحانات پایانی سواد آموزی تاکید کرد و گفت : در کیفیت بخشی به فعالیت های اتخاذ شده ، راه کار های اجرایی در نظر گرفته شود .


در ابتدای این نشست صدیقه عبدالهی معاون آموزش ابتدایی و سرپرست معاونت سواد آموزی استان گزارشی از اقدامات کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی استان ارائه کرد و گفت : لازمه رسیدن به اهداف ، برنامه ریزی ، تلاش و استفاده از روش های جدید است و کار تیمی باعث موفقیت و پیشبرد امور خواهد شد .


وی با بیان اینکه در نظام آموزشی به منظور حذف خطاها و بهبود جریان یادگیری و رسیدن به استانداردها از روش های کیفیت بخشی استفاده می شود ، رسالت اصلی گروه بهبود کیفیت سواد آموزی را آسیب شناسی فعالیت ها و ارائه راه کار ها به منظور تحقق اهداف عنوان کرد .


عبدالهی با اشاره به جلسات و مصوبات کارگروه بهبود کیفیت در سال گذشته گفت : برگزاری  6 جلسه کارگروه بهبود کیفیت استان با 23 مصوبه اجرایی شده و 91 مورد بازدید از فعالیت های سواد آموزی حاصل فعالیت سال 96 کارگروه استان بوده است .


وی افزود : از ابتدای سال 97 تاکنون سه جلسه کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی برگزار شده که حاصل این جلسات 16 مصوبه و 17 مورد بازدید استانی بوده است .


گفتنی است در این نشست معاونین آموزش و پرورش کردستان و اعضای کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی پیرامون راه کار های عملی و اجرایی شدن برنامه های ابلاغی وزیر محترم آموزش و پرورش در حوزه سواد آموزی به ارائه نظر پرداختند و در خصوص راه های نگه داشت سواد آموزان در کلاس های درس تا پایان دوره بحث و تبادل نظر شد . 


  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 2134
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1397/06/12 15:22
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین