مودی ، معاون سوادآموزی استان خراسان شمالی: تشکیل جلسه ستاد امتحانات و گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان.
مودی ، معاون سوادآموزی استان خراسان شمالی: تشکیل جلسه ستاد امتحانات و گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی جلسه بهبود کیفیت و ستاد امتحانات سوادآموزی استان، صبح امروز یکشنبه مورخ 96/11/8 رأس ساعت 8 صبح در محل دفتر مدیرکل آموزش و پرورش استان برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور حاتمی مدیرکل، مودی معاون سوادآموزی، رحیمی معاون پشتیبانی، خوش آینه معاون پژوهش، سعیدی معاون متوسطه، بدخشان معاون ابتدایی، قاسمی فرد رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، همدان نژاد رئیس اداره حراست و همچنین رؤسا و کارشناسان داخلی ادارات معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی تشکیل گردید، بیشتر هدف آن ارائه طریق و استفاده از نظرات و راهکارهای سازنده اعضای گروه در جهت اثر بخشی مطلوب و بالا بردن کیفیت امورات در زمینه جذب بیسوادان و برگزاری امتحانات سالم بوده است.
معاون سوادآموزی در ابتدای صحبتهای خود به ارائه گزارشی مختصر در خصوص مشکلات بیسوادان پرداخت و افزود: باید طوری برنامه ریزی گردد تا برای سال 97 ورود جدی به بحث جذب و نگهداشت بیسوادان که قرار است در این زمینه فعالیتهای جدیدی نیز بعمل آید، داشته باشیم.
مودی گفت: امیداست بتوان با همکاری اعضای گروه و ارائه راهکارها و پیشنهادات سازنده ایشان، در این خصوص شاهد بدست آوردن دستاوردهای بزرگی در رغبت و ماندگاری بیسوادان در کلاسها باشیم.
معاون سوادآموزی با اشاره به اختلاف آمار موجود بین سازمان آمار و ثبت احوال اظهار داشت: یکی از معضلات پیچیده و مهم در سوادآموزی، وجود اختلاف آمار است. چون نتیجه آمار، خوداظهاری افراد می باشد، بعضاً اطلاعات نادرست و غیرواقعی بنا بر تصورات اشتباه و غلط فرد (محروم شدن از امتیازات و امکانات دولتی اعم از اخذ گواهینامه، حذف یارانه و عدم تعلق گیری تسهیلات و ...) ثبت می گردد که پس از بررسی ها، آمار با ثبت احوال مغایرت پیدا کرده و برای سوادآموزی مشکل ساز می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون 51% راهنمایان تعلیماتی تکمیل شده و خروجی امتحانات 66% می باشد که 95% شرکت کننده داشته است و فقط حدود 5% افت تحصیلی مشاهده شده است افزود: در حال حاضر انتظارمان در دوره های سوادآموزی و انتقال برآورده شده است و باید تمام تلاش و بیشترین تمرکزمان برای دوره تحکیم سواد باشد.
مودی در پایان سخنان خود از اعضای گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان خواست با نظارت و ارائه پیشنهادات کاربردی در مرتفع نمودن مشکلات علی الخصوص بازدیدهای میدانی از امتحانات یاری دهنده همکاران حوزه سوادآموزی باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهار داشت: با توجه به اینکه در حال حاضر 224 معلم با سوادآموزی همکاری لازم را داشته و دارند، بازهم باید اعضای گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان تلاش خود را برای توجیه عوامل زیرمجموعه و مدیران مدارس در بکارگیری از ظرفیتشان در بحث جذب و نگهداشت که یکی از مهمترین عوامل مؤثر در یادگیری و سرنوشت افراد می باشد، را داشته باشند.
حاتمی در ادامه نظارت دقیق و جدی بر برگزاری سالم امتحانات، پیگیری و رفع موانع در افت کمی و کیفی سوادآموزان و شناخت و ریشه یابی دلایل آن، جذب و ایجاد روحیه و انگیزه متناسب با وضعیت شخصیتی فرد بیسواد در حضور در کلاسهای سوادآموزی را به حاضرین در جلسه توصیه کرد.
در پایان هر یک از شرکت کنندگان در جلسه نظرات و راهکارهای پیشنهادی خود را ارائه نموده و پس از بحث و تبادل نظر و تصویب مصوباتی در این خصوص، جلسه به اتمام رسید.
نظر دهید