مهدی مرتضوی معاون سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: آموزش دهندگان برترجشنواره تولیدمحتوای سوادآموزی معرفی شدند
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: 5 اثر از آموزش دهندگان شهرستان های طبس،نهبندان،بیرجند و منطقه دستگردان ، به عنوان آثار برترجشنواره استانی تولید محتوای آموزشی الکترونیکی سواد آموزی معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، مهدی مرتضوی صبح امروز با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از اعلام نفرات برتر جشنواره در مرحله ی شهرستانی،آثار23 آموزش دهنده جواز حضور در مرحله استانی را کسب کردند؛ که این آثار، به دبیرخانه ی استانی جشنواره واصل شد.
وی، با اشاره به برگزاری غیر حضوری مرحله استانی به دلیل شیوع و گسترش بیماری کرونا، در استان، عنوان کرد: در سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش و همچنین برنامه درسی ملی به تولید محتوای چندرسانهای متناسب با نیاز فراگیران و معلمان، استفاده هوشمندانه از آن و تنوع بخشی به مراکز یادگیری توجه ویژه شده است و اجرای این جشنواره نیز در راستای تحقق همین اهداف ، می باشد.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، توسعه و تعمیق فرهنگ تولید محتوای الکترونیکی،استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات درفرآیند یاد دهی ویادگیری، توانمندسازی مجازی و ارتقای دانش آموزش دهندگان در استفاده از فضای مجازی،تولید محتوای متناسب باآموزش دهندگان وسوادآموزان و استفاده در فرآیند یاددهی و یادگیری و مشارکت فعال درتکمیل و غنیسازی منابع متنوع یادگیری را از مهم ترین اهداف جشنواره استانی تولید محتوای الکترونیکی برشمرد.
دبیر گروه بهبود کیفیت آموزشی استان تصریح کرد : تولید درس افزارهای آموزشی متناسب با موضوعات کتابهای درسی در دوره های سواد آموزی، انتقال و تحکیم،تولید نرمافزارهای آموزشی مکمل سواد در حوزه یادگیری آموزش بزرگسالان با تأکید بر مفاهیم کتب درسی، مهم ترین محورهای جشنواره تولید محتوای الکترونیکی خراسان جنوبی بود.
مرتضوی، با بیان این که جشنواره تولید محتوا برای اولین بار در حوزه آموزش بزرگسالان اجرا شده است؛ بیان کرد : با توجه به احتمال ضعیف بازگشت به شیوه های آموزشی قبل از کرونا ، ضرورت دارد رویکردهای جدید آموزشی و بهرهگیری از فناوریهای نوین در تولید محتوا و رسانههای یادگیری متناسب با شرایط حادث شده در دستور کار حوزه های مختلف سواد آموزی قرار گیرد .
عضو شورای پشتیبانی سواد آموزی استان،از استمرار این قبیل جشنواره ها در راستای ارتقای مهارت ها و توانمندی های آموزش دهندگان و آشنایی سواد آموزان، خبر دادوافزود: آموزش دهندگان خاموش و بی ادعا در این شرایط با هر آن چه درختیار داشتند؛ تمام توان خود را در این جهاد عظیم در طبق اخلاص گذاشته و فراتر از مسئولیت معلمی، جهاد آموزشی را رقم زدند.
وی خاطر نشان کرد: آموزش دهندگان با توجه به احساس مسئولیتی که در فرآیند تربیت دارند؛ فضای یادگیری را رونق بخشیده و با خلاقیت و توانمندی های ارایه شده، تسهیل گر اقدامات هماهنگ و یکپارچه در استان شدند.
نظر دهید