ملک پور، معاون سوادآموزی استان فارس: روحانیون نقش ویژه در تبلیغ و ترویج سواد آموزی دارند.
ملک پور، معاون سوادآموزی استان فارس: روحانیون نقش ویژه در تبلیغ و ترویج سواد آموزی دارند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، عیسی ملک پور در نشست مشترکی با مدیر حوزه های علمیه فارس که در راستای اجرای تفاهم نامه فیما بین برگزار شد ،گفت: بدون شک روحانیون نقش بسزایی در تشریح و تبلیغ سواد و علم آموزی و برنامه ها و فعالیت های مربوط به سوادآموزی دارند و اگر برخی از اماکن مذهبی مانند مساجد و کانونها و ...در اختیار سوادآموزی قرارگیرد یقینا منشأ اثر خواهد بود.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس افزود :حوزه های علمیه می توانند هم در بحث تبلیغ و ترویج و هم تأمین فضا و نیروی انسانی و همچنین تألیف محتوا سوادآموزی را مساعدت نماید.
مدیر حوزه های علمیه استان فارس نیز ضمن تقدیر از تلاش ها و نیز دغدغه هایی که در مورد سواد و سوادآموزی وجود دارد گفت: انسان برای رسیدن به مقام خلیفه اللهی آفریده شده است و علم و دانش ابزار رسیدن او به این مقام است.
حجت الاسلام و المسلمین عابدی افزود: تشریح و تبیین اهمیت دانش و دانش آموزی هم بر عهده عامه جامعه هست و هم بر عهده متخصصین و دانشگاهیان و طلاب و اندیشمندان .
وی برگ برنده معصومین در اجرای برنامه های خود را سلاح علم و البته عمل آنها دانست و گفت :سوگندی که خداوند به قلم می خورد که ابزار نوشتن است بیانگر اهمیت بسیار والا و بالای سواد و علم آموزی دارد.
مدیر حوزه های علمیه فارس افزود: تبلیغ و ترویج سوادآموزی و برنامه های آن وظیفه ذاتی و شرعی حوزه های علمیه است و در این راستا از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهیم کرد.
وی گفت :البته ارتقاء جایگاه سواد و سوادآموزی نباید فقط به تفاهم نامه ها و نشست ها خلاصه شود و بازخورد و نتیجه این جلسات باید مشهود و ملموس باشد.
معاون آموزشی حوزه های علمیه استان فارس نیز ضمن برشمردن فعالیت حوزه ها در راستای سوادآموزی گفت: تفاهم نامه یاد شده برای همه حوزه ها در سطح استان ارسال و بر اجرای مفاد آن تأکید شده است و انتظار می رود خود آموزش و پرورش هم این مساله را جدی تر بگیرد تا شاهد اجرای بهتر برنامه ها و فعالیت ها باشیم.
وی افزود: اجرای این تفاهم نامه دو سویه است و برای هر دو طرف منافعی هم دارد و در راستای اجرای آن حوزه علمیه آمادگی برگزاری کارگاه آموزشی قرآن ،احکام،و آموزش نماز برای آموزش دهندگان و سوادآموزان را دارد .
متوسلیان خاطر نشان کرد :در بحث تبلیغ و ترویج حوزه علمیه می تواند پوسترها و بروشورها و سایر مواد و موارد تبلیغی که سوادآموزی فراهم می کند را در سطح استان منتشر کند اما در بحث تالیف محتوا که بحثی بسیار مهم و تخصصی است ابتدا باید مشخص شود سوادآموزی چه نوع محتوایی و در چه سطحی می خواهد تا بتوانیم در جلساتی که با محققین و پژوهشگران حوزه برگزار می شود موارد را مطرح کنیم و سپس در این راستا اقدام کنیم .
نظر دهید