معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در مراسم آغاز سال تحصیلی 1402-1401 در استان خراسان جنوبی : نظام تعلیم و تربیت پویا و کنشگر ، لازمه توسعه ی همه جانبه/ سند تحول، نظام تربیتی جمهوری اسلامی ایران
عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور گفت :لازمه توسعه ی همه جانبه برخورداری از نظام تعلیم و تربیت پویا و کنشگر است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی، علیرضا عبدی، صبح امروز در آیین آغاز سال تحصیلی جدید و نواخته شدن زنگ مهر، مقاومت و ایثار، که در دبیرستان مصلی نژاد بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: سندتحول بنیادین، نظام تربیتی جمهوری اسلامی ایران است.
وی، با بیان این مطلب که بر اساس سند تحول و آموزههای اندیشه انقلابی، تعلیم و تربیت وابسته به یک نهاد نبوده و امری فرانهادی است؛ اذعان کرد: همه برای نهادینه شدن گفتمان سند تحول در شریان های نظام تعلیم و تربیت مسئولیم و باید برای تحقق اهداف آن در فکر و اندیشه جامعه ی دانش آموزی نفش آفرین باشیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش،از عصر امروز، به عنوان عصر جاهلیت ثانی و جاهلیت یاد کرد و افزود: فتنه های آخرالزمانی ریشه در استفاده از جاهلیت مدرن داشته و از فقدان بصیرت و دشمن شناسی در افراد به ظاهر باسواد و اندیشمند جامعه استفاده می کند تا اهداف خود را محقق نماید.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور، با بیان این که در غبار فتنه ها دشمن و فتنه گران در لباس مطالبه گری حق و دفاع از حقانیت؛ پایه، اساس، مبانی و اصول اولیه حق و حقیقت را مورد تهاجم قرار می دهند، عنوان کرد: از این رو در فتنه های آخرالزمانی هر کجا که توسط فتنه گران مورد حمله و هجمه قرار گرفت شک نکنید که حق و حقیقت آن جا است.
این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش، گام برداشتن و شناخت مسیر حق و حقیقت در جبهه ها و فتنه های آخرالزمانی بسیار حساس و خطیر برشمرد و تصریح کرد: لازمه عبور سلامت از خطرات و تهدید های دشمنان در غبار فتنه ها؛ آشنایی با انواع ترفند های دشمن، دشمن شناسی، بصیرت و آگاهی است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: ایمان راسخ، نجابت، پاکدامنی، بصیرت، موقعیت شناسی و دشمن شناسی، 6 ویژگی بارز مردم خراسان جنوبی و ظرفیتی ارزشمند، برای تحقق تمدن نوین اسلامی، در گام دوم انقلاب است.
نظر دهید