جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/05/18 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 773
  • - تعداد بازدیدکننده: 752
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

معاون وزیر آموزش و پرورش در استان اردبیل : نیروی انسانی مبنای تحول بنیادین است .

رییس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: تحول در نیروی انسانی مبنا و محور تحول در نظام تعلیم و تربیت است که نباید از این امر غفلت کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل ، علیرضا عبدی در جلسه هم اندیشی سند تحول بنیادین که در خانه معلم اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: سند تحول آموزش و پرورش موضوع مهم و بسیار استراتژیک بوده که در سال‌های اخیر همواره مورد توجه قرار گرفته است.

 

عبدی تصریح کرد: تغییر با تحول تفاوت محسوسی دارد هر چند که در گذشته برخی کارها بدین نام انجام شده اما جای کار بسیاری دارد و باید حرکت های جهادی صورت گیرد تا این خلأ مرتفع گردد .

 

وی نمونه این اقدامات را افزایش و یا کاهش پایه‌های تحصیلی و نامگذاری آنها عنوان کرد و گفت: در سند تحول فلسفه اصلی تربیت نیروی انسانی شاخص و در تراز انقلاب اسلامی است تا بتوان اهداف مورد نظر را در جامعه اسلامی پیاده کرد.

 

علیرضا عبدی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ما در سند تحول با در نظر گرفتن نقاط ضعف و قوت می‌توانیم حرکت‌های مؤثری انجام دهیم چرا که سند تحول به نام نظام تعلیم و تربیت است و شاه کلید تحقق آن نیز توجه جدی به نیروی انسانی آموزش‌دیده و ماهر است.

 

عبدی اضافه کرد: تا زمانی که نیروی انسانی تحول یافته نداشته باشیم سخن گفتن از سند تحول ثمربخش نخواهد بود و به همین دلیل مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) از معلم به عنوان افسر سپاه پیشرفت یاد کرده است.

 

وی بیان کرد: همه این کلمات در جای خود دارای بار معنایی و ارزشی است به طوری که در جریان جهادی و شرایط سخت جنگی نیروی انسانی در آموزش و پرورش که همان معلمان و مدیران هستند، در خط مقدم قرار گرفته و با هجمه‌ها مقابله می‌کند.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود اظهار کرد: آنچه که در سند تحول سبب نگرانی است، جزئی‌نگری و اقدامات مقطعی است در حالی که شایسته است با بهره‌گیری از نظام تعلیم و تربیت بتوانیم در خدمت معلمان به عنوان تربیت‌دهندگان نسل آینده باشیم.

 

علیرضا عبدی تصریح کرد: در سند تحول باید از افت و خیزهای مقطعی پرهیز کرده و به عنوان یک جریان ناموسی به این حوزه نگاه کنیم و همواره بر این اصل معتقد باشیم که هیچ راهی جز اجرای دقیق سند تحول در اصلاح نظام تعلیم و تربیت وجود ندارد.

 

عبدی نهایت سند تحول را تربیت نیروی انسانی در تراز حیات طیبه و شاخصه‌های انسان فکور و توانمند توصیف کرد و گفت: جریان جبهه‌سازی و سپاه کردن نظام آموزش معلمان با اولویت اخلاق‌مداری حرفه‌ای و فردی دارای ارج و قرب خاصی می باشد .

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6255
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/05/18 08:30
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین