معاون سواد آموزی استان قم : شهرستان کهک باید الگوی ساماندهی به سوادآموزان و اتباع معرفی شود .
معاون سواد آموزی استان : رشد چشمگیر سواد آموزی در شهرستان کهک و سامان دهی به سوادآموزان و اتباع خارجی الگویی برای دیگر مناطق باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان قم ، محمدرضا قاسمی نیا معاون سوادآموزی و نماینده معین مدیرکل آموزش و پرورش با حسن فتحی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان کهک دیدار و گفتگو نمود.
قاسمی نیا ضمن تبریک انتصاب شایسته فتحی و آرزوی موفقیت برای ایشان در سمت جدید خود به عنوان رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان کهک بیان کرد:در بازدید صورت گرفته از مدارس سطح شهرستان،نکته مثبت و قابل توجهی که مشاهده گردید؛ ساماندهی نیروهای جوان در منطقه و بکارگیری آنان در مدارس است که حتما نیروی جوانی،انگیزه و علاقه آنها کمک کننده خواهد بود ؛زیرا همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند اعتماد به جوانان و استفاده از ظرفیتهای وجودی و خستگیناپذیری آنان در کنار تجربه و تخصص پیشینیان راه پیشرفت،تحول و موفقیت را هموار خواهد نمود.بنابراین؛شایسته است، با مدیریت،نظارت و تعاملات دوستانه و سازمانی خود در استفاده از این نیرو و موتور محرکه به نحو احسن بهره ببرید.
فتحی با اشاره به انتظارات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و استفاده از نیروهای جوان عنوان کرد: نیروهای جوان در سطح شهرستان کهک بحمدالله تخصص لازم و مناسبی را درعین جوانی دارا هستند؛ که نشان از مسئولیت پذیری، نگاه و روحیه، و عمل جهادی آنان دارد.
بازدیدهای میدانی از مدارس، برگزاری کارگاه ها و نشست های دوستانه از جمله برنامههای ما برای تعامل وگفتگو،جهت دهی و تشویق معلمان جدیدالورود بوده است؛ که انشالله به قوت خود باقی خواهدبود؛ همچنین در راستای ایجاد انگیزه و تشویق معلمان جوان خود نیز برنامههای ویژهای در نظر داریم.
در ادامه این گفتگو قاسمی نیا با اشاره به اهمیت سواد آموزی اظهار کرد:اگر بخواهیم سطح بلوغ یک جامعه را بسنجیم، باید وضعیت سواد آموزی و جایگاه دانش در آن جامعه را مورد بررسی قرار دهیم، چرا که آمار بالای باسوادی در یک جامعه نشان دهنده اهمیت عقلانیت و تفکر در میان مردمان آن است. به هر اندازه که سطح علمی مردم یک جامعه افزایش یابد، نبوغ فکری آنان بیشتر هویدا می شود و این مساله نقش اساسی در فرآیند پیشرفت ملت ها دارد.
وی در پایان افزود:اگر چه استان قم به واسطه مهاجر پذیری بالای خود با حجم بیشتری از بی سوادان مواجه است؛اما توانسته ایم با پوشش قرار دادن حداکثری آنان نرخ سواد آموزی در استان قم را به ۹۸ درصد و نرخ باسوادی اتباع را به ۸۴ درصد برسانیم که ۱۲ درصد بالاتر از میانگین کشوری است.
شهرستان کهک در شناسایی،تحت پوشش قرار دادن و برگزاری کلاسهای سواد آموزی عملکردی قابل تمجید و ستایش دارد که رشد چشمگیر این شهرستان در سواد آموزی می تواند الگویی در سطح استان و حتی کشور قرار گیرد.
نظر دهید