معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان هرمزگان: جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر با موضوع کودکان بازمانده از تحصیل برگزار شد.
جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر با موضوع کودکان بازمانده از تحصیل با حضور مشاور اجرایی رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان، مشاور اجرایی رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور در جلسه قرارگاه جهادی ضمن تشکر از همکاران و فعالان جهادی گفت: باید با مدل مسئله محوری گام برداشته شود تا اهداف ممکن شوند.
مرتضی شعبانی گفت: با مدل مسئله محوری و داشتن نقشه راه می توان هر هدفی را ممکن کرد و اولویت های مهم این قرارگاه دست یافتنی تر و محقق می شوند.
شعبانی افزود: عدالت تربیتی از جلوه های عدالت اجتماعی است که مدنظر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و از تاکیدات موکد رهبر معظم انقلاب است که با هدف میدان دادن به مردم و گروه های جهادی،خیریه ها و نهادهای تربیتی تشکیل گردید.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان کلام خود را با صحبت های حضرت امام (ره) شروع کرد و گفت: گمان نمی کنم عبادتی بالاتر از خدمت به محرومین وجود داشته باشد و در ردیف بهداشت و مسکن و بلکه مهم تر از آن هاست.
مرتضی آخش جان گفت: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر یک سامانه مدیریتی تنظیم گر و تسهیل گر فرابخشی است که راهبری و هدایت فرایند: وضعیت سنجی، نیازسنجی، اولویت بندی، شناسایی منابع و ظرفیت ها و در نهایت تخصیص آن ها به اولویت را برعهده دارد.
آخش جان افزود: اجرای این ماموریت با وظیفه سپاری به معاونت ها و سازمان های درون آموزش و پرورش در چهارچوب شرح وظایف و بسیج امکانات و ظرفیت های سازمان ها و نهاد های دولتی و غیردولتی و خیریه ها و آحاد مردم انجام می شود.
وی گفت: با استفاده از چشم انداز، اهداف، استنادات قانونی و محدوده اجرا و جامعه هدف با چرخش های تحول آفرین در راستای آرمان های قرارگاه گام برداریم.
نظر دهید