جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/01/26 - 08:33
  • - تعداد بازدید: 248
  • - تعداد بازدیدکننده: 243
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی : سوادآموزی خراسان رضوی با ایجاد دبیرخانه های دائمی ۱۲گانه سواد، گامی در جهت تعریف جدید از سواد برداشته است

سید جمال وزیری معاون سواد آموزی استان در دومین جلسه فراخوان بین المللی رهیافت های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید گفت: سوادآموزی استان با ایجاد دبیرخانه های دائمی ۱۲گانه سواد، گامی در جهت تعریف جدید از سواد برداشته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی ، دومین جلسه فراخوان بین المللی رهیافت های نوین سوادآموزی در زیست بوم جدید با حضور وزیری معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان، نمایندگان پژوهش پارک علم و فناوری، دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه علمیه خواهران، پژوهشگاه عباس زادگان تشکیل شد.

 

وزیری گفت: از اول انقلاب مسئله سواد، مسئله آحاد و اولویت دار جامعه است که هرچه بیشتر در این بخش سرمایه گذاری کنیم، در بسیاری از هزینه ها  و مشکلات ناشی از بی سوادی جامعه، صرفه جویی می شود.

 

وی ادامه داد: حضرت امام خمینی(ره) در فرمان تاریخی خود مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی سه هدف را مد نظر داشت: اول این که همه مرم سواد خواندن و نوشتن را بیاموزند که موفق به باسوادی بیش از ۹۶ درصد جامعه شدیم و هدف دوم ایشان توانمندی  افراد به طوری که هر کسی در جامعه بنا بر مقتضایات کار خودش را خودش انجام دهد و سومین هدف رسیدن به استقلال فرهنگی بود که در هدف دوم و سوم باید بیشتر کار شود.

معاون سوادآموزی استان بیان داشت: ۴۰ نوع سواد داریم که ۱۲ تای آن لازمه زندگی شایسته و پنج تای آن از ضروریات است.

 

وزیری عنوان کرد: با باسوادی درصد بالای جمعیت کشور، رسالت نهضت سوادآموزی تنها یاد دادن خواندن و نوشتن به افراد بی سواد نیست بلکه ماموریت آن تغییر پیدا کرده است و سواد آموزی خراسان رضوی با ایجاد دبیر خانه های دائمی ۱۲گانه سواد، گامی در جهت تعریف جدید از سواد برداشته است.

 

این مقام مسئول اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش ها  و فراخوان ها این است که یک جریان دانایی دو طرفه اتفاق بیفتد و ارتباط با جامعه دانشگاهی کشور قوی و غنی شود و سوادآموزی در مجامع علمی و دانشگاهی کشور گفتمان شود و در پایان نامه ها و مقالات حضور پررنگ تری داشته باشد.

در پایان مدعوین نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند و مقرر گردید هر دستگاه لیستی از پژوهشگران برتر خود را معرفی کند.

 

گفتنی است این جلسه، پیش جلسه کارگاه رهیافت های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید بوده که هفته آینده با حضور مسئولین وزارتی و استانی تشکیل می گردد.

 

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 7471
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/01/26 08:33
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین