جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/08/18 - 12:31
  • - تعداد بازدید: 428
  • - تعداد بازدیدکننده: 425
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

معاون سوادآموزی استان قم با حضور در دفتر تسهیلگری و توسعه محلی محله شهر قائم شهرستان قم با معتمدین و کنشگران اجتماعی این محله دیدار و گفتگو کرد.

معاون سوادآموزی استان با حضور در دفتر تسهیلگری و توسعه محلی محله شهر قائم شهرستان قم با معتمدین و کنشگران اجتماعی این محله دیدار و گفتگو کرد. وی در این دیدار بی‌سوادی را یک آسیب بزرگ و یک معضل جدی برای جامعه دانست.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان قم ، عضو شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: سواد، تنها مهارت خواندن و نوشتن نیست، بلکه ضرورتی جدی در کسب مهارت برای زیستن در مدار معنویت، عزت و استقلال با اخلاق و مشارکت جویانه و توان افزایی افراد است.

 

وی افزود: بی‌سوادی زمینه‌ساز بسیاری از معضلات اجتماعی است و یکی از مهم‌ترین ماموریت های آموزش و پرورش جلوگیری از رجعت به بیسوادی و تلاش در زمینه بازگشت کودکان و نوسوادان به چرخه آموزش است.



قاسمی نیا بیان داشت: امروز به یاری خداوند و تلاش همه دلسوزان حوزه سوادآموزی، اقدامات خوبی در سطح استان صورت گرفته ولی در شرایط فعلی برای کاهش بازماندگان از تحصیل و تارکین میان پایه تحصیلی ، تعامل همه نهاد‌ها و بویژه موسسات مردم نهاد و خیریه ها موثر خواهد بود.



وی سوادآموزی مردمی محور ، مدرسه محور و تقاضا محور را سه سیاست راهبردی سوادآموزی در استان قم دانست و خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم با تعامل و جدیت با روحیه جهادی گامی مهم در راستای توسعه و تعمیق سواد و افزایش نرخ باسوادی استان برداریم چراکه یک نفر بی سواد هم می‌تواند آسیب رسان باشد.



قاسمی نیا با بیان اینکه در تمامی ماموریت های نظام مقدس جمهوری اسلامی هرکجا مردم پای کار بوده اند شاهد پیشرفت ها و توفیقات فراوان بوده ایم افزود: در حوزه سوادآموزی نیز بر این باور هستیم باید به سمت سوادآموزی مردم محور و بهره مندی از ظرفیت تشکل های مردمی برویم.


وی در همین راستا از راه اندازی باشگاه خیرین سوادیار استان قم در آینده نزدیک خبر داد و افزود: آموزشیاران، آموزش دهندگان، همکاران بازنشسته سوادآموزی، فرهنگیان شاغل و بازنشسته، کارکنان سایر دستگاه‌های اجرایی و نهادهای انقلابی، گروه‌های جهادی، موسسات نیکوکاری و خیرین و همه افراد باسواد جامعه می‌توانند با عضو شدن در این باشگاه به صورت داوطلبانه، در عرصه خداپسندانه و نوع دوستانه سوادآموزی مشارکت نمایند.



قاسمی نیا فرد بی‌سواد را آسیب پذیر، آسیب زا و آسیب رسان دانست و اظهارداشت: براساس پژوهش‌های انجام شده در جامعه هدف 10 تا 49 سال ، هرجا افراد بی‌سواد و کم‌سواد در جامعه وجود داشته باشند، قطعا معضل و آسیبی هم بوده است.


این مقام مسئول با بیان اینکه ما در سوادآموزی به دنبال برقراری پیوند بین سواد و زندگی هستیم اظهار داشت: می‌توان با سوادآموزی و آموزش به فرد در او دگرگونی ایجاد کرد که بتواند در جامعه به خوبی از امکانات بهره ببرد.



معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان مدرسه محوری را یکی دیگر از سیاسیت‌های حوزه سوادآموزی استان عنوان کرد و گفت: باید مدیر، معاون و معلم مدرسه دغدغه سوادآموزی داشته باشند و نیاز به سواد باید در داخل مدارس به عنوان یک اولویت قرار گیرد.
دبیر گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان قم با بیان اینکه تقاضا محوری از دیگر سیاست‌های سواد آموزی است؛ تصریح کرد: باید فرد بی‌سواد، احساس نیاز به آموزش سواد کند.



وی با اشاره به اینکه بی‌سواد یک آسیب بزرگ و یک معضل برای جامعه است؛ گفت: اگر به سمت تقاضا محوری پیش برویم قطعا می‌توان شاهد افزایش رشد باسوادی در جامعه بود.


گفتنی است در پایان این مراسم از امام جماعت و مسئول امور بانوان مسجد قرآن و عترت، مسئول حسینیه حضرت قمر بنی هاشم(علیه السلام) و سه نفر از فعالان فرهنگی، اجتماعی و آموزشی محله شهر قائم که در طرح ها و فعالیت های سوادآموزی مشارکت مطلوب داشته اند تقدیر به عمل آمد.

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6669
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/08/18 12:31
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین