معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان فارس : برگزاری امتحانات پایانی سوادآموزان با حضور بیش از ۲۶ هزار و ۵۰۰ سوادآموز استان
معاون سوادآموزی استان تصریح کرد: گستردگی جغرافیایی استان فارس موجب شده تا ما در فرآیند برگزاری امتحانات پایانی با کمبود نیروی انسانی مواجه شویم و به سختی بتوانیم جلسات امتحان را برگزار کنیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان فارس، مجید احمدی در حاشیه سفر به لامرد؛ جنوبی ترین نقطه استان فارس گفت: بیسوادی ریشه بسیاری از عقبماندگی ها و عدم توسعه در برخی جوامع است.
معاون سوادآموزی استان گفت: تکامل و تعالی انسانها مستلزم تحول است و برای تحول، انسان نیازمند آموزش مستمر علمی و فنی و متناسب با نیاز روز جامعه است.
وی افزود: در راستای توانمند سازی جامعه، مراحل سه گانه باید طی شود، اول؛سوادآموزی، دوم؛ آموزش مهارتهای تخصصی و سوم،؛ حل مسائل مختلف از جمله ؛ اقتصادی، اجتماعی،بهداشتی، فرهنگی،بین المللی و ..، بنابراین در کنار این مراحل پیش بینی از رویدادها و اتخاذ تصمیم های متناسب به توسعه جامعه کمک می کند.
احمدی گفت: قطعا توانایی انسانها در سایه سواد، آن هم در حیطههای مختلف اتفاق می افتاد و موجب رشد افراد می شود.
وی افزود: افزایش بهرهوری و استفاده صحیح از امکانات زمانی میسر است که افراد دارای مهارت ها و تخصص های لازمه باشند.
احمدی در بازدید از حوزه امتحانات در شهرستان لامرد گفت: سنجش نباید به عنوان آخرین عنصر از عناصر برنامه درسی تلقی شود چرا که اگر اینگونه شد بدان معنی است که دانش آموز می تواند به پایه بالاتر ارتقا یابد و این یعنی جدایی آموزش و سنجش، بنابراین سنجش و آموزش هم در زمان و هم در هدف از یکدیگر جدا میشوند در حالی که نباید چنین باشد.
وی هدف اصلی آموزش را تغییر در رفتار و شناخت یادگیرنده دانست و افزود: ضروری است از فرآیند سنجش برای بهبود یادگیری و اثربخشی برنامه درسی استفاده شود.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس در ادامه گفت: در شرایطی که برجسته کردن تفاوتها در یادگیرندگان و رتبهبندی آنان بر اساس پیشرفت تحصیلی است ، صورت می گیرد سنجش از اهمیت بالایی برخوردار است و سلامت برگزاری آن در اولویت است.
احمدی از برگزاری امتحانات پایانی با حضور بیش از ۲۶ هزار و ۵۰۰ سوادآموز خبر داد و تصریح کرد: گستردگی جغرافیایی استان فارس موجب شده تا ما در فرآیند برگزاری امتحانات پایانی با کمبود نیروی انسانی مواجه شویم و به سختی بتوانیم جلسات امتحان را برگزار کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به این شرایط، ضروری است ستاد امتحانات سوادآموزی ادارات آموزش و پرورش، با برنامهریزی دقیق امتحانات را در نهایت سلامت برگزار کنند.
نظر دهید