جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1399/10/07 - 08:17
  • - تعداد بازدید: 141
  • - تعداد بازدیدکننده: 82
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان خبرداد: اجرای بسته تحولی« پیوند سواد و زندگی» در پنج مرکز یادگیری محلی سواد آموزی استان

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان در گفتگوی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از اجرای بسته تحولی« پیوند سواد و زندگی» در پنج مرکز یادگیری محلی سواد آموزی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، همزمان با سومین روز از هفته سوادآموزی، رمضان یوسفی معاون سوادآموزی استان صبح امروز به همراه مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج، رئیس اداره سوادآموزی استان، دست اندرکاران و مسئولین سواد آموزی استان و ناحیه یک سنندج از مرکز یادگیری محلی سوادآموزی خدیجه الکبری ننله ناحیه یک سنندج بازدید کرد.   


در این بازدید معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان در گفتگوی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با تبریک هفته سوادآموزی، از اجرای بسته تحولی« پیوند سواد و زندگی»  در پنج مرکز یادگیری محلی سواد آموزی استان خبر داد و گفت: این بسته تحولی در 120 مرکز یادگیری سوادآموزی در کشور اجرا می گردد.


یوسفی ادامه داد: در این مراکز سوادآموزان علاوه بر آموزش سواد، مهارت های اساسی زندگی چون حقوق شهروندی، قرآن آموزی، حقوق اجتماعی، حقوق خانواده و حقوق فردی را فرامی گیرند.


معاون سوادآموزی استان خاطرنشان کرد: سوادآموزان در مرکز یادگیری محلی خدیجه الکبری ننله حرفه های خانگی چون خیاطی، گیوه بافی، قلاب بافی و بافتنی را می آموزند که می تواند به اقتصاد خانواده و کشور کمک کند و این اقدام هم می تواند گامی در راستای جهش تولید باشد.


وی حمایت و پشتیبانی خیرین، مسئولین سازمان ها و دستگاه های مختلف استان از مراکز یادگیری محلی سوادآموزی را خواستار شد و اظهارداشت: با حمایت از این مراکز می توان به اقتصاد خانواده های کم درآمد و تولید کشور کمک کرد .


یوسفی با بیان اینکه هم اکنون 87 سوادآموز در مرکز یادگیری محلی خدیجه الکبری ننله سنندج مشغول به حرفه آموزی و آموزش سواد هستند؛ گفت: تاکنون بیش از 400 نفر از سوادآموزان در 5 مرکز یادگیری محلی در سطح استان فعالیت می کنند که انتظار می رود باتوجه به مهلت ثبت نام تا پایان بهمن ماه این آمار به حدود 700 سوادآموز برسد.


معاون سوادآموزی استان در پایان سخنان خود گریزی به وضعیت سوادآموزی استان نیز زد و با بیان اینکه در سال 95، از نظر میزان باسوادی نزدیک به دو درصد پایین تر از میانگین کشوری بودیم؛ گفت: هم اکنون با حمایت های استاندار کردستان، مدیرکل آموزش و پرورش استان و همه دست اندرکاران و مسئولین استان، توانستیم به میزان میانگین کشوری برسیم.


زندکریمی مدیر مرکز یادگیری محلی سوادآموزی خدیجه الکبری ننله نیز در حاشیه این بازدید با بیان اینکه این مرکز در سال 97 تاسیس شده است و هم اکنون حدود 87 سوادآموز در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم مشغول به فعالیت می باشند؛ گفت: سوادآموزانی که مهارت دارند در این مرکز در راستای تحقق بسته تحولی« پیوند سواد و زندگی» به صورت رایگان سه مهارت کلاش بافی (به صورت حضوری) ، خیاطی و قالی بافی را آموزش می دهند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 4190
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1399/10/07 08:17
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین