جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1397/11/24 - 13:45
  • - تعداد بازدید: 410
  • - تعداد بازدیدکننده: 94
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس گفت: 3 هزار نفر از بی سوادان و کم سوادان جامعه عشایر در سال 1398تحت پوشش سوادآموزی قرار می گیرند

نوروزی چگینی گفت: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب رشد ،پیشرفت و دستاوردهای ارزشمندی در حوزه سوادآموزی حاصل شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل ازاداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، دکتر نوروزی چگینی در جلسه هم اندیشی طرح شتاب بخشی به سوادآموزی جامعه عشایر استان ،ضمن اعلام این خبر، گفت: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی هستیم و باید اذعان کنیم که به برکت این انقلاب و تأسیس نهاد انقلابی و فرهنگی، سازمان نهضت سوادآموزی ،رشد ،پیشرفت و دستاوردهای ارزشمندی در حوزه سوادآموزی حاصل شده است.




 معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس گفت: یکی از برجسته ترین این دستاوردها و پیشرفت ها ،رشد نرخ باسوادی در جامعه غیور عشایر و کاهش چشمگیر آمار بی سوادی در این قشر است که معمار کبیر انقلاب اسلامی آنان را "ذخایر انقلاب" نامیدند و به طوری که امروزه شاهد آن هستیم  افراد برجسته ای از این جامعه خدوم و انقلابی در مناصب و مسؤولیت های مختلف مشغول خدمت هستند.


وی جامعه عشایر را جامعه ای "صادق،ساده ، ساعی و بی توقع"توصیف کرد و افزود: خدمت  به این قشر حقیقتاً عبادت است و جزء باقیات صالحات محسوب می گردد.


نوروزی گفت: طرح شتاب بخشی به سوادآموزی جامعه عشایر از طرحهای مهم و برجسته سوادآموزی است که چندین سال است شروع شده و در سال 1397 نیز توانستیم حدود 500نفر از بی سوادان و کم سوادان جامعه عشایری را  در دوره های سوادآموزی و انتقال تحت پوشش ببریم و آموزش دهیم.


معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس افزود: در سال آینده نیز نزدیک به 3 هزار نفر از این افراد در سطح استان تحت پوشش قرار می گیرند که از این تعداد 1467نفر در دوره سوادآموزی و 1450نفر نیز در دوره انتقال خواهند بود که باید طی یک برنامه ریزی عملیاتی مناسب در سطح استان توزیع و تحت پوشش قرار گیرند.


رییس آموزش و پرورش عشایر فارس نیز ضمن تبریک آغاز دهه پنجم پیروزی انقلاب اسلامی،رسالت ذاتی این مدیریت را خدمت به جامعه عشایر استان برشمرد و گفت:مخاطبین سوادآموزی یعنی گروه 10تا 49سال افراد بزرگسالی هستند که فرصت اول یادگیری را از دست داده اند و به اغلب وارد زندگی اجتماعی شده اند و با مشکلات اقتصادی و ....دست و پنجه نرم می کنند.


علیرضا بهرام پور افزود: از طرفی به دلیل کوچ رو بودن ،پراکندگی جمعیتشان نیز زیاد است لذا  تحت پوشش بردن و آموزش به آنها کار بسیار سخت و دشواری است.


بهرام پور افزود: آموزش و پرورش عشایر با همکاری معاونت سوادآموزی استان و طی یک برنامه ریزی مطلوب حجم ابلاغی در دوره های مختلف سوادآموزی را تحت پوشش برده و آموزش خواهد داد.



  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 2499
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1397/11/24 13:45
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین