جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/06/05 - 09:22
  • - تعداد بازدید: 273
  • - تعداد بازدیدکننده: 270
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

معاونت سوادآموزی استان آذربایجان غربی : سوادآموزی عامل اصلی تحول و توسعه در جامعه است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: آموزش یک موضوع اجتماعی می باشد و بدون سواد در هیچ جامعه تغییر و تحولی صورت نمی گیرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی ، جلسه کارگروه بهبود کیفیت و ستاد امتحانات سوادآموزی آموزش و پرورش استان صبح امروز در محل دفتر معاونت سوادآموزی استان برگزار شد.

 

«جواد جنگی» مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی در این جلسه با بیان اینکه عامل اصلی رشد جوامع، توجه آن ها به مسئله دانش است؛ افزود: آموزش یک موضوع اجتماعی می باشد و بدون سواد در هیچ جامعه تغییر و تحولی صورت نمی گیرد.

 

وی خاطر نشان کرد: با توجه به آمار بالای بی سوادی در استان آذربایجان غربی تلاش مضاعف در استان و حمایت های وزارتی ضروریست.

جنگی بیان کرد: حوزه سوادآموزی استان بر اساس ارزیابی وزارت متبوع با کسب ۱۳۸۳ امتیاز از ۱۷۸۰ امتیاز ممکن(۷۷درصد)، رتبه بسیار خوب و قابل تقدیر را کسب کرده است و بر همین اساس استاندار آذربایجان غربی به عنوان رییس شورای پشتیبانی سوادآموزی استان مورد تقدیر قرار گرفت.

 

این مقام مسئول ادامه داد: امسال حجم ابلاغی مجموع سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم برای استان آذربایجان غربی ۲۲هزار و ۸۳۵ نفر می باشد که این تعداد ۱۱هزار و ۳۳۵نفر در دوره سوادآموزی باید جذب شود.

 

زین‌العابدین بازگیر، سرپرست معاونت امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی نیز با بیان اینکه سواد آموزی از جنس مشارکت اجتماعی است؛ اظهار داشت: سوادآموزی در مرحله اول خواندن و نوشتن است و در مرحله دوم تمدن سازی است.

وی افزود: شورای پشتیبانی سوادآموزی استانها باید از برای همه شهرستانها اطلس سوادآموزی با اهداف کمی و کیفی تدوین کند.

 

بازگیر خاطر نشان کرد: عملکرد نهضت سوادآموزی چشمگیر بوده است به طوری که هم اکنون آمار باسوادی از ۴۷ درصد پیش از انقلاب به بیش از 98 درصد رسیده است.

 

حسین حسن خانی، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان نیز گفت: سیاست سوادآموزی در سالجاری، ریشه کنی بی سوادی و جذب حداکثری بازماندگان از تحصیل است.

وی ادامه داد: امسال علاوه بر ظرفیت های سازمانی و فراسازمانی درصددیم از ظرفیت بزرگ حلقه های میانی شامل نیروهای مردمی، شورای تعلیم و تربیت روستا و محله، گروه های جهادی و حوزه علمیه خواهران به عنوان راهبرد جدید استفاده کنیم.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6371
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/06/05 09:22
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین