مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی : افزایش درک و آگاهی جامعه با افزایش سواد ممکن می شود
جلسه هم اندیشی رهیافت های نوین سوادآموزی زیست بوم جدید با حضور علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور، شوشتری مدیر کل آموزش و پرورش استان، حجت الاسلام گنابادی نژاد معاون فرهنگی استانداری و ۴۰ نفر از پژوهشگران، اساتید و صاحب نظران حوزه علمی و فناوری با هدف ارائه راهکارهایی در راستای بهبود سواد آموزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی ، سید امیر شوشتری مدیر کل آموزش و پرورش استان در مراسم گفت: حضرت امام خمینی(ره) در رابطه با سوادآموزی و ترویج آن تلاش های بسیار کردند.
وی افزود: مقام معظم رهبری در ایده ها و نظراتشان اشاره زیادی بر اهمیت و جایگاه خودسازی و جامعه سازی برای نسل های آینده دارند و ما نباید غافل شویم که تمام این درک و فهم ها نشان از سواد بالا دارد. بنابراین افزایش درک و آگاهی جامعه با افزایش سواد امکان پذیر است و باید بکوشیم با بهترین و کار آمد ترین راه ها سوادآموزی را در کشور ترویج دهیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در پایان گفت: امیدواریم با رشد سوادآموزی در آینده شاهد جامعه ای متفکر و با سواد باشیم زیرا این اصل موفقیت هر ملتی است .
سید جمال وزیری معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان نیز اظهار داشت: جلسه هم اندیشی رهیافت های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید، به سبب ضرورت در رویکردها و لزوم بازنگری در اساس نامه نهضت سوادآموزی تشکیل شده است.
وزیری با اشاره به صحبت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) درباره این که معلمان مسئولیت رشد علمی و اخلاقی و تربیتی دانش آموزان را توامان برعهده دارند، گفت: باید بتوانیم با اندیشه و عمل در جهت احیاء و زنده کردن انگاره های تربیت اسلامی مان گام برداریم و اهداف متعالی نظام تعلیم و تربیت را محقق سازیم و به مدینه ی فاضله ای که در اندیشه امام (ره) و رهبری برای آینده تعلیم و تربیت مد نظر هست ، بیش از بیش نزدیک تر شویم.
وی ادامه داد: عصر کنونی ،عصر خود ساختگی است و ما به سوادهای اقتضایی بیش از هر زمان دیگر نیازمندیم و برای تمدن نوین اسلامی باید مجهز به انواع سواد های روز شویم.
وی افزود: جلسه امروز ، در راستای جلسه شورای پشتیبانی سازمان نهضت سواد آموزی که با حضور مخبر معاون اول رییس جمهور تشکیل شد، می باشد و در آن جلسه مقرر شد رویکرد ها واساس نامه نهضت سواد آموزی بازنگری شود و به موازات آن نخستین فراخوان بین المللی رهیافت های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید اعلام گردید.
وی تصریح کرد: موضوع سواد آموزی فقط مختص به نهضت سواد آموزی نیست وباید دغدغه تمام جامعه اسلامی باشد و هدف از این همایش نیز مشارکت جویی و گفتمان سازی ،مسئله سواد آموزی است .
معاون سواد آموزی استان عنوان کرد: ۴۰نوع سواد داریم که ۱۲ تای آن لازمه زندگی شایسته و ۵ تای آن از ضروریات است . با باسوادی درصد بالای جمعیت کشور، رسالت نهضت سواد آموزی تنها یاد دادن خواندن و نوشتن به افراد بی سواد نیست بلکه ماموریت آن تغییر پیدا کرده است و سواد آموزی خراسان رضوی با ایجاد دبیر خانه های دائمی ۱۲ گانه سواد، گامی در جهت تعریف جدید از سواد برداشته است.
این مقام مسئول در پایان با اشاره به آمادگی معاونت سواد آموزی برای استمرار جلسات و حضور در دانشگاه ها در صورت لزوم ،بیان کرد: از پژوهشگران، اساتید و صاحب نظران حوزه علمی و فناوری به عنوان سفیران سواد آموزی در زیست بوم جدید تقاضا داریم با ارائه نظرات و پیشنهادات ،مقالات ارزشمند خود و گفتمان سازی سواد آموزی در بین دانشجویان و اساتید دانشگاه، ما را در پربار کردن این همایش یاری رسانند.
نظر دهید