مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان : سوادآموزی نیازمند نگاه جهادی و نهضتی است.
جلسه بهبود کیفیت سوادآموزی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان و سایر اعضا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، محمد فائزی دراین جلسه ضمن اشاره به جمعیت بالای باسوادی استان گفت: امروز با لایههای سخت بیسوادی مواجه هستیم و افراد بنا به دلایلی به آموزش سواد تمایل نشان نمیدهند؛ با تمرکز بر نقاطی از استان که جمعیت بیسواد در آن بیشتر است، باید تلاش شود تا دلایل عدم حضور، شناسایی و تا حد امکان با استفاده از ظرفیت شورای پشتیبانی سوادآموزی، سایر دستگاهها و نهادها و حتی از جایگاه امامان جماعت، ریشسفیدان و... در بین مردم، برای اقناع این افراد استفاده گردد.
وی ضمن اشاره برعزم جدی آموزش و پرورش بر انسداد مبادی بیسوادی تاکید کرد: طرح قرارگاه جهادی، فرصتی مناسب برای شناسایی افراد بازمانده از تحصیل بوده و در این راه، از حمایت استاندار محترم، فرمانداران، ائمه جمعه و جماعات و... بهره خواهیم جست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان نگاه جهادی و نهضتی را لازمه سوادآموزی دانسته و افزود: از علل اصلی موفقیت سازمان نهضت سوادآموزی، فعالیت جهادی و نهضتی در طول عمر پر خیر و برکت آن بوده؛ امروز باید سیاست قبلی خود را احیا کرده و برآن تمرکز کند تا اندک افراد بیسواد نیز تحت آموزش قرار گیرند. وی بسیج را از جمله نهادهایی دانست که با روحیه جهادی و با هدف خداپسندانه میتواند در شناسایی، جذب و آموزش به سوادآموزی استان کمک کند. همچنین تریبون نماز جمعه فرصت مغتنمی بوده تا عموم مردم را به آموختن سواد تشویق نموده یا در هدایت افراد بیسواد به سمت کلاسهای سوادآموزی کمک شایانی نماید.
فائزی طرح آموزش سواد از طریق دانشآموزان به اولیا و محارم خود را بسیار ارزشمند دانسته و بر اجرای آن تاکید نمود.
در ابتدای جلسه داود مصطفیپور سرپرست معاونت سوادآموزی ضمن بیان اینکه لازمه موفقیت در برنامههای سوادآموزی، همراهی و همکاری تمامی ارگانها با این حوزه است گفت: همگام با آغاز فرآیند ثبتنام از افراد بیسواد و کمسواد، سلسله نشستهای مشترک با اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی استان و سایر دستگاه ها و نهادهای اجرایی به منظور تبیین و بررسی برنامه های سوادآموزی و شناسایی ظرفیت های آنان در همین راستا نیز در حال برگزاری است.
وی افزود: با توجه به پایین بودن میانگین جمعیت باسوادی شهرستانهای غرب استان نسبت به میانگیناستانی و تراکم جمعیت بیسواد شناسایی شده در این حوزه جغرافیایی، اولویت اصلی برنامهها و طرحهای معاونت در سال جاری در آن مناطق خواهد بود.
سرپرست معاونت سوادآموزی استان درخصوص اجرای طرح نهضت دانشآموزی گفت: سازمان نهضتسوادآموزی درتلاشاست با اجرای طرحها و برنامههای مختلف، شرایط حضور افراد بیسواد و کمسواد برای آموزش سواد را سهولت بخشد؛ در همین راستا این معاونت نیز طرح نهضت دانشآموزی را برنامهریزی و بهصورت آزمایشی در مدارس استان اجرا خواهد نمود.
مصطفی پور تصریح کرد: در این طرح دانشآموزان پایههای یازدهم و دوازدهم دوره دوم متوسطه با نظارت مستقیم مدیر مدرسه به آموزش سواد به اولیا و محارم خود پرداخته و پس از آماده سازی ایشان برای حضور در آزمون، با قبولی در آن گواهی تحصیلی برای افراد مذکور صادر خواهد شد.
نظر دهید