جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1399/08/21 - 13:07
  • - تعداد بازدید: 139
  • - تعداد بازدیدکننده: 73
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر اجرای طرح انسداد مبادی بی‌سوادی در استان با مشارکت وورود همه دستگاهها ی استان را اعلام کرد

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با تاکید بر توجه به اجرای طرح انسداد مبادی بی‌سوادی در استان گفت: در اجرای این طرح، مشارکت همه دستگاه‌ها و آحاد مردم جامعه ضروری است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، علیمراد کرمی در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان بوشهر، یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی را سواد افراد جامعه دانست و اظهار داشت:  باسوادی یک ظرفیت و فرصت است و بی‌سوادی یک نقیضه و تهدید محسوب می‌شود.




علیمراد کرمی افزود: بی سوادی یکی از علل اصلی وقوع آسیب اجتماعی است به همین دلیل با مسدود کردن مبادی آن باید در کاهش و به صفر رساندن جمعیت بی‌سواد جامعه کمک کرد.


وی، با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته ملاک افراد با سواد آشنایی با رایانه، حداقل با یک زبان زنده و سواد رسانه‌ای است افزود: فرد با سواد در برنامه‌های خود موفق‌تر، توانمند‌تر، و افرا فاقد سواد، شکننده و ضعبف هستند.



مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با تاکید بر توجه به ریشه‌کنی معضل بی‌سوادی گفت: براساس آمارهای موجود نرخ باسوادی استان بوشهر در گروه سنی 10 تا 49 سال بیش از 96 درصد است.


کرمی اضافه کرد: در زمان حاضر ۳۴هزار نفر بی‌سواد در رده سنی ۱۰تا ۴۹سال در استان بوشهر شناسایی شده‌است.


وی یادآور شد: شورای پشتیبانی سوادآموزی استان بوشهر از سال ۹۱ تا ۹۵ ازجمله شوراهای برتر کشور در مبارزه با بی‌سوادی است و انتظار می‌رود با هماهنگی‌های لازم در این بخش موفق عمل شود.


مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با تاکید بر راه‌اندازی کلاس‌های سوادآموزی با همکاری و مشارکت نهادها و ادارات خاطر نشان کرد:کلاس‌های سوادآموزی در نقاط مختلف به ویژه شهرها و روستاهایی که افراد بی‌سواد آنان بیشتر است تشکیل می‌شود که همکاری دستگاه‌های اجرایی و مردمی ضروری است.


کرمی اجرایی شدن طرح انسداد مبادی بی‌سوادی در استان بوشهر را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید همه به مسئله انسداد مبادی بی‌سوادی در جامعه توجه لازم و جدی کنند و در اجرای این مهم، مشارکت همه دستگاه‌ها و آحاد مردم جامعه ضروری است.


وی بر ضرورت همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی در زمینه احصای آمار دقیق و همکاری ثبت احوال، امور اجتماعی استانداری، امور بانوان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، تریبون‌های نماز جمعه و صدا و سیما تاکید کرد.


مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر بخش عمده‌ای از بازماندگان از تحصیل را در مناطق محروم دانست و تاکید کرد: شناسایی تمامی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در سراسر  استان بوشهر در اولویت برنامه آموزش و پرورش قرار دارد که همکاری دستگاه‌های دیگر ضروری است.


معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: ۹۵.۸۸درصد مردان و ۹۵.۲۷درصد زنان در استان بوشهر باسواد هستند و برای باسوادی کردن جمعیت باقیمانده باید تلاش و برنامه ریزی کرد.



سید مجتبی هاشمی نژاد افزود: بیشترین درصد بی‌سوادی در شهرهای استان در شهر بوشهر، دیلم و گناوه و کمترین آمار باسوادی مربوط به عسلویه است.


وی یادآور شد: در شرایط کرونایی تاکنون ۶۳۵ تولید محتوا در استان بوشهر انجام شده‌است.


هاشمی نژاد گفت: راه‌اندازی مراکز یادگیری محلی مهم و کمک کننده به امر یادگیری هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.


وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در این بخش گفت: هرچند با محدودیت نیروی انسانی در بخش سواد آموزش روبرو هستیم اما همه کارکنان رسمی و پیمانی می‌توانند در این بخش به ما کمک کنند.






  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 4094
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1399/08/21 13:07
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین