فرحناز فتحی معاون سوادآموزی اداره کل زنجان گفت : بسیاری از دختران و پسران بازمانده از تحصیل نتیجه بیسوادی پدران و مادران و عدم آگاهی آنها از ثمرات علم و سواد است
سواد آموزی باید به عنوان یکی از مهمترین راه های افزایش سلامت زندگی در ابعاد مختلف مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، فرحناز فتحی معاون سوادآموزی اداره کل در این جلسه اظهار داشت: سواد آموزی باید به عنوان یکی از مهمترین راه های افزایش سلامت زندگی در ابعاد مختلف مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: آگاهی و سواد خانواده به ویژه پدران و مادران در روستاها و مناطق حاشیهنشین میتواند زمینه زندگی بهتر و ارتقاء فرزندان را در حوزه تحصیلات فراهم کند.
فتحی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت و پتانسیل استان برای ریشه کنی بی سوادی گفت: توجه به زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی به ویژه در مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار می تواند زمینه کاهش بسیاری از نابسامانی های این حوزه ها را مهیا کند.
وی ادامه داد: آموزش، ارتقاء آگاهی و بالابردن سواد افراد به خصوص در گروه سنی بین 10 تا 40 سال از مهمترین وظایف و رسالت حوزه سوادآموزی در استان است.
معاون سوادآموزی استان تصریح کرد: برای رسیدن به نقطه مطلوب سایر دستگاهها، افراد، سازمان های مردم نهاد و به ویژه نهادهای مورد وثوق مردم در عرصه خدمتگزاری با نقش آفرینی در کنار آموزش و پرورش می توانند توسعه سواد در بین بی سوادان را تسریع کرده و ارتقاء شاخص های بهتر زیستن را به ارمغان بیاورند.
فتحی افزود: بسیاری از دختران و پسران بازمانده از تحصیل نتیجه بیسوادی پدران و مادران و عدم آگاهی آنها از ثمرات علم و سواد است لذا سوادآموزی استان در تلاش است تمام افراد بیسواد و کمسواد استان را به ویژه در روستاها و مناطق حاشیهنشین تحت پوشش قرار دهد و برای این کار به همکاری و همراهی تمام افراد، دستگاه ها و نهادها نیاز دارد و استفاده از ظرفیت قرارگاه پیشرفت آبادانی استان برای رسیدن به نقطه مطلوب که ریشهکنی بیسوادیست از اهمیّت ویژهای برخوردار است.
شایان ذکر است در این جلسه هر یک از اعضا به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و راهکارهای اجرائی طرح سفیران تحصیل بررسی گردید و مقرر گردید با همکاری سایر دستگاهها و قرارگاه پیشرفت تمام افراد بی سواد و کم سواد بین 10 تا 49 سال در 89 روستای محروم استان به شکل پایلوت در سال جاری تحت پوشش قرار گیرند.
نظر دهید