عبدالهی، معاون آموزش ابتدایی و سرپرست معاونت سوادآموزی کردستان: 90 درصد حجم ابلاغی دوره های سوادآموزی استان محقق شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان صدیقه عبدالهی صبح امروز در چهارمین نشست کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی استان گزارشی از حجم ابلاغی دوره های سواد آموزی استان ارایه کرد و از تحقق ۹۰ درصدی پوشش دورههای تحصیلی سوادآموزی تاکنون خبر داد .
وی با بیان اینکه پوشش تحصیلی دوره انتقال ۱۰۸٫۸۳ درصد، دوره تحکیم ۹۷٫۴۶ درصد و دوره سواد آموزی حدود ۷۰ درصد محقق شده است، اظهار داشت: از ابتدای شروع ثبت نام دوره های سواد آموزی تاکنون در مجموع پوشش استان بیش از ۹۰ درصد محقق شده است.
عبدالهی با اشاره به اینکه تا پایان آذر ماه ۹۷ مهلت ثبت نام دوره های مختلف سواد آموزی وجود دارد،گفت: امیدوارم در مدت باقی مانده ۱۰ درصد دیگر نیز محقق و پوشش سوادآموزی استان به 100 درصد تحقق یابد.
سرپرست معاونت سوادآموزی، شهرستانهای موفق استان در پوشش دوره های سواد آموزی را نیز معرفی کرد و گفت: بر اساس گزارش سامانه سواد آموزی و عملکرد های ثبت شده ، شهرستانهای دیواندره، ناحیه دو سنندج موفق به تحقق 100 درصدی حجم ابلاغی شده اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ارزیابی عملکرد شهرستانها و مناطق در پیگیری و اجرای برنامه های سواد آموزی پرداخت و گفت: در سال جاری در کنار کمیت، به کیفیت اجرای فعالیت ها نیز توجه خواهد شد.
عبدالهی از اجرای برنامه های کیفیت بخشی در کنار پوشش تحصیلی دوره های سواد آموزی خبر داد و طرح خواندن با خانواده، حلقه های کتابخوانی ، آموزش رایانه ، آموزش نماز را از مهم ترین برنامه های کیفیت بخشی عنوان کرد .
وی با بیان اینکه در سال گذشته برنامه آموزش نماز فقط در شهرستان قروه اجرا می شد؛ گفت : با همکاری مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور ، محتوای آموزش نماز ویژه سواد آموزان اهل سنت تهیه و تألیف و این کتاب با همکاری سازمان نهضت سواد آموزی کشور چاپ خواهد شد .
صدیقه عبدالهی با بیان اینکه در سال جاری بیش از ۵۸۰۰ نفر از سواد آموزان دوره سواد آموزی تحت پوشش این برنامه قرار می گیرند، گفت: این برنامه در پنج شهرستان قروه ، سقز ، نواحی یک و دو سنندج و بیجار اجرا می شود .
وی هم چنین گزارشی از فعالیت مراکز یادگیری محلی سواد آموزی ارایه کرد و با بیان اینکه از سال ۹۵ فعالیت این مراکز با راه اندازی تنها سه مرکز آغاز و در سال ۹۶ تعداد آنها به هفت مرکز افزایش یافت، گفت: در سال جاری زمینه راه اندازی و فعالیت تعداد 10 مرکز جدید و به شیوه غیر دولتی در استان فراهم شده است که و تعداد مراکز یادگیری محلی استان به ۱۷ مرکز رسیده است.
عبدالهی در پایان ضمن ارایه گزارشی از هزینه کرد اعتبارات ابلاغی و پرداخت حق الزحمه آموزش دهندگان، گفت : در اجرای پرسش مهر ریاست محترم جمهوری ،مسابقه انشا نویسی ویژه سواد آموزان دوره انتقال برگزار می شود .
نظر دهید