شهرستان های استان تهران-زمینهساز توسعه و تقویت سوادآموزی؛ پژوهش در سوادآموزی و عمل به نتایج متناسب با زیستبوم است
فرشته اکبریان معاون سوادآموزی شهرستان های استان تهران: انجام پژوهش با هدف توسعه و تعمیق آموزش بزرگسالان میتواند در بهبود فرآیند برنامهریزی اثربخش، پویایی و موفقیت حوزه سوادآموزی مؤثر باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، فرشته اکبریان معاون سوادآموزی این اداره کل بیان کرد: انجام پژوهش با هدف توسعه و تعمیق آموزش بزرگسالان میتواند در بهبود فرآیند برنامهریزی اثربخش، پویایی و موفقیت حوزه سوادآموزی مؤثر باشد. انجام پژوهش، تلاشی منسجم و نظاممند در راستای توسعه علم و آگاهی در خصوص موضوعی است که با آن سر و کار داریم و این کوشش علمی منجر به رسیدن به بهترین و مفیدترین راهکارها برای حل مشکلات و بهبود وضع موجود است.
معاون سوادآموزی مدیرکل اظهار داشت: بدین منظور سه عنوان پژوهش پیشنهادی به سازمان سوادآموزی کشور ارسال شد و پس از بررسی عنوان "بررسی اثربخشی مدل کلاسگذاری تلفیقی در جذب، نگهداشت و کیفیت آموزشی سوادآموزان" مورد تایید قرار گرفت که برای ورود به مراحل انجام کار ضروری است فرآیند ضابطهای آن رعایت شود.
اکبریان گفت: موضوع پژوهش یادشده، در شورای تحقیقات استان مطرح، و برای اجرا مورد تأیید اعضا قرارگرفت. امید که با مساعدت معاونت محترم پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع استان و همت پژوهشگران تلاشگر با نگاهی دقیق و عمیق و ارائه راهکارهای عملی، دریچهی تلاشی مضاعفتر درآینده پژوهش سوادآموزی استان گشوده شود.
نظر دهید