سیروس محمدی معاون سواد آموزی گیلان: توجه به علایق و نیاز امروز سوادآموزان، از بارزترین ویژگی های طرح های سوادآموزی است.
معاون سوادآموزی استان گیلان گفت: حجم ابلاغی طرح توسعه سواد زنان و دختران روستایی و عشایری در استان، 300 نفر تعیین شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی گیلان سیروس محمدی در کارگاه آموزشی و توانمندسازی آموزش دهندگان مشارکت کننده در طرح توسعه سواد زنان و دختران روستایی و عشایری که در شهرستان تالش برگزار شد، گفت: سازمان نهضت سوادآموزی در راستای کیفیت بخشی به امر آموزش مهارت سواد و ترغیب مخاطبین این حوزه برای حضور حداکثری در کلاس های سوادآموزی، اقدام به اجرای طرح های مختلف می نماید. وی گفت: توجه به علایق و نیاز امروز سوادآموزان، از مهمترین ویژگی های بارز طرح های در حال اجرای سازمان است. معاون سوادآموزی استان در خصوص طرح توسعه سواد زنان و دختران روستایی و عشایری گفت: 12 استان از جمله گیلان مجری این طرح هستند و حجم ابلاغی استان، از سوی سازمان 300 نفر ویژه دوره سوادآموزی اعلام شده است.
محمدی در خصوص شهرستان های مجری این طرح گفت: طرح توسعه سواد زنان و دختران روستایی و عشایری در شهرستان های آستارا، تالش، رضوانشهر، فومن و ماسال با مشارکت 45 نفر ازآموزش دهنده ها که دوره توانمندسازی این طرح را با موفقیت گذرانده اند، برگزار خواهد شد.
گفتنی است این طرح با مشارکت اداره کل دفتر امور بانوان و نهاد خانواده استانداری استان اجرا خواهد شد.
نظر دهید