جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/09/26 - 11:22
  • - تعداد بازدید: 478
  • - تعداد بازدیدکننده: 473
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

سومین نشست کارگروه بهبود کیفیت و ستاد امتحانات سواد آموزی استان کردستان در سال 1401 برگزار شد.

سومین نشست کارگروه بهبود کیفیت و ستاد امتحانات سواد آموزی استان در سال 1401 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواداموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کردستان، این نشست پیرامون اخذ راهکارهای اجرایی بخشنامه کلاس گذاری، بررسی راهکارهای کیفیت بخشی به کلاس های جاری با ترکیب وضعیت جدید، نحوه آموزش و توانمند سازی نیروی انسانی، بررسی موضوع امتحانات کلاس های تلفیقی و بزرگداشت هفته سواد آموزی برگزار و پس از بحث و تبادل نظر ، تصمیم گیری شد.

 

غلامعلی کرمی نیاز سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش استان در این نشست به تشریح چالش های پیش روی سواد آموزی استان به ویژه در بخش تامین اعتبارات مورد نیاز، تغییرات ایجاد شده در تشکیل کلاس و ضرورت برگزاری کلاس ها به صورت تلفیقی پرداخت و گفت: مشکل دیگر حوزه این است که سواد آموزی از نظر زمان بندی، عقب است که باید در فرصت باقی مانده این تاخیر جبران شود.

 

وی با بیان اینکه قبلا با هر شرایطی کلاس های آموزشی برای دوره های سواد آموزی تشکیل می شد، اظهار داشت : بر اساس بخشنامه ابلاغی، کلاس های سواد آموزی باید به صورت تلفیقی و با شرکت 9 نفر از سواد آموزان دوره های سواد آموزی، انتقال و تحکیم  برگزار شود که در این صورت، پوشش حجم ابلاغی مشکل خواهد بود.  

 

کرمی نیاز در ادامه به نقاط قوت و موفقیت های این حوزه نیز اشاره کرد و انضباط مالی و هزینه کرد اعتبارات در سرفصل های خود را از اقدامات موفق استان بر شمرد و گفت: در نشست کشوری از عملکرد استان در این خصوص تقدیر شد.

 

سرپرست معاونت سواد آموزی استان، کمبود نیروی انسانی حوزه با توجه به پراکندگی را یکی دیگر از مشکلات پیش رو بر شمرد و اظهار داشت: انتظار می رود در بازدید معاونت ها و حوزه های مختلف از شهرستانها و مناطق ، ضمن دعوت از مدیران مدارس برای همکاری، فضای مورد نیاز در اختیار سواد آموزی قرار گرفته و بعد نظارتی نیز در دستور کار قرار گیرد.

 

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه در آستانه هفتم دیماه سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی به فرمان امام راحل ( ره ) و هفته بزرگداشت سواد آموزی قرار داریم، از ابلاغ روز شمار و برنامه های این هفته خبر داد و ضمن تشریح برنامه های مذکور، خواستار تمهید مقدمات جهت برگزاری برنامه ها با مشارکت بخش ها و دست اندرکاران امر بر اساس انتظارات سازمان نهضت سواد آموزی شد.

 

هم چنین در ادامه این نشست فتاح ویسی رئیس اداره نظارت، سنجش و ارزشیابی معاونت سواد آموزی استان نیز گزارشی از امتحانات سواد آموزان در سال جاری ارائه کرد و با بیان اینکه امتحانات تا پایان شهریور برگزار و تمام سواد آموزان در امتحانات شرکت کردند، حضور سواد آموزان در امتحانات را به نسبت سال قبل خوب ارزیابی کرد و نتایج امتحانات دوره های سواد آموزی، انتقال و تحکیم را تشریح کرد.

 

وی مهم ترین موضوع در بهبود کیفیت سواد آموزی را جذب، کلاس گذاری و نگهداشت عنوان کرد  و با اشاره به عدم رغبت افراد برای شرکت در کلاس های سواد آموزی، انجام اقدامات تبلیغی از طریق رسانه های استانی ، تامین فضای مورد نیاز از طریق مدارس و جلب همکاری معلمان در راستای تامین نیروی انسانی در مناطق و پشتیبانی همه جانبه از اقدامات سواد آموزی را از حدود انتظارات این بخش بر شمرد.

 

منوچهر مخدومی معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان در این نشست، سواد آموزی را از برنامه های اولویت دار استان عنوان کرد و گفت: اهتمام مسئولان و کلیه دست اندرکاران، تلاش برای تحقق هدف گذاری و برنامه های این حوزه است و این معاونت از برنامه های عملیاتی سواد آموزی حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.

 

وی با تاکید بر تامین فضا، امکانات و تجهیزات مورد نیاز این حوزه در سطح شهرستانها و مناطق، گفت: حمایت از اقدامات حوزه ها و کیفیت بخشی به برنامه ها از اقدامات مهم این معاونت می باشد و هزینه کرد اعتبارات باید متناسب با برنامه های حوزه ها باشد.

 

در ادامه این نشست گزارشی از گردش مالی حوزه سواد آموزی و هم چنین وضعیت مراکز یادگیری محلی ارائه و پیرامون دستور کار جلسه بحث و تبادل نظر و برنامه های هفته سواد آموزی جهت اجرا در سطح استان مورد بررسی قرار گرفت.          

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6922
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/09/26 11:22
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین