سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش استان کردستان : پایان مهلت کلاس گذاری / پوشش ۹۰.۵۳ درصدی دوره های سواد آموزی در استان
سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش استان گفت : در پایان مهلت کلاس گذاری در ۱۱ فروردین ماه جاری،در مجموع و به صورت میانگین، ۹۰٫۵۳ درصد دوره ها تحت پوشش قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کردستان، گلبهار خسروی با تبریک سال نو و عید نوروز و آرزوی قبولی طاعات و عبادات گزارشی از عملکرد استان در پوشش دوره های سواد آموزی ارائه کرد و گفت : در پایان مهلت کلاس گذاری در ۱۱ فروردین ماه جاری،در مجموع و به صورت میانگین، ۹۰٫۵۳ درصد دوره ها تحت پوشش قرار گرفته است.
وی پوشش استان به تفکیک سه دوره تحصیلی را نیز تشریح کرد و اظهار داشت: عملکرد دوره سواد آموزی ۷۵.۲۴ درصد، دوره انتقال ۹۶.۴۴ درصد و دوره تحکیم نیز ۹۹.۹۳ درصد می باشد.
وی از اهتمام مدیران و روسای آموزش و پرورش ، به ویژه روسای ادارات سواد آموزی، کارشناسان ، ناظرین آموزشی، آموزش دهندگان و کلیه دست اندرکاران امر در راستای شناسایی، جذب ، کلاس گذاری و آموزش سواد آموزان تقدیر کرد و گفت : مدیریت، راهبری و انجام اقدامات و برنامه های سواد آموزی با حرکت برنامه محور و فعالیت جمعی میسر خواهد شد.
خسروی با اشاره به تغییر رویکرد سواد آموزی در سال تحصیلی جاری و تشکیل کلاس ها به شیوه تلفیقی، اظهار داشت: با همت و پیگیری مجموعه همکاران در سطح استان و شهرستان ها و مناطق، فرایند کلاس گذاری در یازدهم فروردین ماه ۱۴۰۲ پایان یافت و در این مدت دست اندرکاران امر متحمل زحمات زیادی شدند .
وی مهم ترین اولویت معاونت سواد آموزی در سال جدید را نظارت حضوری و غیر حضوری بر فرایند سواد آموزی در سطح استان و شهرستان عنوان کرد و گفت: با حضور تیم های نظارتی، مجموعه اقدامات سواد آموزی و کلاس گذاری و آموزش سواد آموزان رصد و فرایند سواد آموزی به صورت کامل ارزیابی و مستندات اداری و مالی حوزه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان در پایان ، استفاده از ظرفیت آموزش دهندگان غیر فعال، تکمیل ساختار تشکیلاتی سواد آموزی در سطح شهرستان ها و مناطق، پشتیبانی اقدامات سواد آموزی مناطق، توزیع اعتبارات ابلاغی و پرداخت حق الزحمه آموزش دهندگان و تمهید مقدمات و اطلاع رسانی نخستین فراخوان بین المللی رهیافت های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید را از دیگر اولویت های مهم کاری سواد آموزی در ابتدای سال جدید عنوان کرد.
نظر دهید