جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/08/21 - 08:39
  • - تعداد بازدید: 255
  • - تعداد بازدیدکننده: 249
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

سرپرست معاونت سوادآموزی استان گیلان : سوادآموزی تابعی باعث حضور مستمر و فعال سوادآموزان در کلاس های آموزشی می شود.

برگزاری نشست مشترک معاونت سوادآموزی استان با معاون آموزشی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی .

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان گیلان ، داود مصطفی پور سرپرست معاونت سوادآموزی استان در نشست مشترک با معاون آموزشی سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی استان گفت: با توجه به گروه سنی مخاطبان و دغدغه های زندگی روزمره آنان ، حضور مستمر و فعال سوادآموزان در کلاس های سوادآموزی از چالش های این حوزه بوده ؛ تولید محتوای هدفمند و مرتبط با نیازهای سوادآموزان در ایجاد انگیزه برای حضور در کلاس و ماندگاری یادگیری و کاربست آن در زندگی اجتماعی رابطه مستقیمی دارد.

 

سرپرست معاونت سوادآموزی استان خاطرنشان کرد: گیلان در تولید محتوا برای مخاطبان گروه های خاص از استان های پیشتاز بوده و چندین کتاب برای کشاورزان توسط مولفان استانی تدوین شده و برخی از آنها هم اکنون در کلاس های سوادآموزی سراسر کشور در حال استفاده است.

 

وی درخصوص اجرای تفاهم نامه همکاری سازمان نهضت سوادآموزی با سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: هدف از این تفاهم نامه توانمندسازی بهره برداران کشاورزی و خانواده آنان از طریق بهبود و ارتقای شاخص با سوادی در گروه سنی 10 الی 60 سال با هدف باسواد کردن جامعه بهره برداران و کشاورزی و خانواده آنان و نیز تعمیق، تثبیت و مهارت‌های سواد در بین کم سوادان با آموزش تابعی( محتوای بر مبنای نیازهای اجتماعی فرد) است.

 

مصطفی پور در ادامه خاطر نشان کرد: قطعا به هر میزان کشاورزان ما دارای مهارت سواد و تحصیلات عالی باشند، به همان میزان تولیدات و کیفیت آن افزایش یافته و به تبع آن به اقتصاد خانواده کمک شایانی خواهد کرد.

 

بشارتی معاون آموزشی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان در این جلسه گفت: داشتن مهارت سواد در زندگی امروزی جز نیاز های اولیه و اساسی محسوب شده و در زندگی فردی و اجتماعی اشخاص تاثیرگذار است.

 

وی افزود: پرورش گیاهان دارویی از جمله مشاغلی است که زنان و دختران روستایی و عشایری استان در کنار فعالیت های کشاورزی و دامپروری می توانند به این فعالیت نیز بپردازند.

 

معاون آموزشی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان اضافه کرد: تولید محتوای آموزشی با محوریت پرورش گیاهان دارویی از جمله موضوعاتی است که می توان در جلسات کارشناسی بررسی و در صورت امکان تالیف و چاپ نمود.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6675
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/08/21 08:39
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین