جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1399/12/09 - 09:49
  • - تعداد بازدید: 397
  • - تعداد بازدیدکننده: 290
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

سرپرست معاونت سوادآموزی استان آذربایجان غربی گفت: صندوق کارافرینی ظرفیتی ویژه برای افزایش انگیزه سواد آموزان است

سرپرست معاونت سوادآموزی استان آذربایجان غربی گفت: از ظرفیت صندوق کارآفرینی ایجاد شده در مراکز باید برای ایجاد انگیزه و علاقه حضور افراد در کلاس های سوادآموزی استفاده کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان؛ نشست اعضای اولین صندوق اشتغال زایی مراکز یادگیر محلی استان با حضور "میر صادق جامعی"سرپرست معاونت سوادآموزی استان ،"خانم کشاورز فرد" رئیس صندوق های  کار خرد زنان کشور و "آخوندزاده "مدیرکل صندوق کارآفرینی امید استان در خصوص تشریح برنامه های صندوق کارآفرینی در محل سالن اندیشه اداره کل برگزار گردید.
"میر صادق جامعی" سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان در این جلسه  اظهار داشت : مراکز یادگیری محلی استان به عنوان کانون و پایگاه آموزش اصلی ترین مکان برای اجرای برنامه ها و طرح ها برای رسیدن به اهداف سوادآموزی هستند.
"سرپرست معاونت سوادآموزی استان" با اشاره به کارکرد های صندوق خرد مراکز محلی در زمینه ایجاد کسب و کارو مهارت آموزی برای بهبود معیشت مردم گفت: همه این کارکردها و اهداف در نهایت باید زمینه ارتقای سواد،ارتقای پوشش و جذب بیسوادان در استان را فراهم نموده و ایجاد مشاغل های خرد درآمدزا انگیزه و علاقمندی افراد را برای حضور سوادآموزی در مراکز فراهم نماید.
"جامعی" با بیان این موضوع که  مدیران مراکز نسبت به تشکیل کلاس های تحت پوشش واقع بین باشند توجه به کیفیت کلاس ها و نحوه آموزش را از مدیران مراکز خواستار شد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اجرای طرح بسته تحولی سواد و زندگی در مراکز گفت: این طرح با هدف آموزش مهارت های شغلی بومی و منطقه ای و راه اندازی کارگاه خرد تولیدی درآمد را ضمن بهبود معیشت زندگی مخاطبان و ایجاد انگیزه برای حضور افراد در مراکز برای سوادآموزی می باشد .
در ادامه جلسه "کشاورز فرد" مسئول صندوق های خرد زنان کشور با تشریح برنامه های صندوق کارآفرینی گفت: هدف اصلی از تشکیل صندوق های خرد محلات در روستا ها و حاشیه شهرها بهبود وضعیت زندگی خانواده هاست.
"کشاورز فرد"آموزش و ایجاد مهارت در افراد را از ارکان مهم پیشرفت مجموعه خواند و گفت: با مشارکت اعضای گروه افراد از ایده های و اندیشه های هم در جهت بهبود وضعیت ، صرفه جویی در هزینه ها و وقت  بهره می برند.


وی در ادامه سخنان خود با بیان این مطلب که تیم سازی و گروه بندی افراد باید  براساس سنخیت  سن ، تحصیلات و اعتقادات صورت پذیرد گفت: بازار یابی یکی از موضوعات مهمی است که باید قبل از راه اندازی یک کارگاه تولید  انجام شود.




  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 4330
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1399/12/09 09:49
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین