سالاری استاندار گیلان:لزوم بررسی علل بازماندگی از تحصیل با استفاده از ظرفیت های محلی و مردمی
سالاری استاندار گیلان:لزوم بررسی علل بازماندگی از تحصیل با استفاده از ظرفیت های محلی و مردمی
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از کارشناس ترویج سواد آموزی، مصطفی سالاری در سومین جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان گیلان گفت: تحت پوشش بردن افراد بازمانده از تحصیل، باید در اولویت کاری آموزش و پرورش قرار گیرد. وی افزود: با استفاده از ظرفیت های محلی و مردمی همچون شهرداری ها، دهیاری، شوراهای اسلامی و افراد نخبه و معتمد محل بهتر می توان افراد بازمانده از تحصیل را شناسایی نمود و تحت پوشش برد. استاندار گیلان همچنین تأکید کرد: با برنامه ریزی اصولی کلیه افراد بی سواد در گروه سنی هدف (49-10 سال) طی بازه زمانی مشخصی شناسایی و جذب شوند.
در این جلسه مهدی حاجتی مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: بر اساس سرشماری سال 90 استان گیلان رتبه هفتم کشوری را در میزان باسوادی کسب نمود که با همت آموزش و پرورش استان و همکاری و حمایت سایر دستگاه ها بر اساس سرشماری سال 95 به رتبه چهارم کشوری ارتقا پیدا کرد و این امر نشان از همت و جدیت استان در امر ریشه کنی بی سوادی دارد.
غلامرضا مدبری فر معاون سوادآموزی استان گفت: بر اساس سرشماری سال 95 استان گیلان در گروه سنی هدف ( 49-10 سال) 49793 نفر بی سواد دارد. وی افزود: سازمان سوادآموزی در سال 96 سهمیه حجم پوشش ابلاغی استان را 9200 نفر تعیین کرده است که از این تعداد، 4000 نفر به دوره سوادآموزی، 3000 نفر به دوره انتقال، 2000 نفر دوره تحکیم و 200 نفر برای آموزش مقدماتی رایانه اختصاص یافته است. مدبری فر افزود: تاکنون در مجموع 79درصد از حجم ابلاغی محقق شده است که امیدواریم با همکاری سایر دستگاه حجم باقیمانده نیز شناسایی و جذب شود. معاون سوادآموزی استان گفت: بر اساس سرشماری سال 95 در گروه هدف (49-10 سال) شهرستان های بندرانزلی، رشت و لاهیجان بیشترین آمار با سوادی را داشته است.
نظر دهید