جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/08/02 - 13:03
  • - تعداد بازدید: 693
  • - تعداد بازدیدکننده: 603
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در دیدار با معاون سوادآموزی شهرستانهای استان تهران : ایجاد مجمع خیرین سوادآموزی تحول بزرگ در حوزه سواد آموزی است.

معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: در آینده بسیار نزدیک مجمع خیرین سوادآموزی در کشور ایجاد می شود تا همانند مجمع خیرین مدرسه ساز تحول بزرگ در حوزه آموزش بیسوادان وبازماندگان از تحصیل ایجاد شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران ، عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور در خصوص آغاز فعالیت خیرین سوادآموزی اظهارکرد : درراستای همراهی و خدمات رسانی مطلوب و کمک به سوادآموزان ،حضور اقشار مختلف بخصوص سازمان های مردم نهاد و خیرین سوادآموزی ضروری است  و عدالت آموزشی و پیشرفت در همه عرصه ها ی سواد آموزی باید با برنامه ریزی مناسب  انجام شود.

 

وی افزود: از آنجایی که خیرین مدرسه ساز شروع فعالیت را از کنار حرم حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) شروع کردند، شروع فعالیت  مجمع خیرین سوادآموزی را هم از مضجع شریف حضرت معصومه (س) آغاز خواهیم کرد و با نظر اهل بیت و حضرت فاطمه معصومه (س) علم و سوادآموزی را در راستای رشد علمی و فرهنگی مردم گسترش خواهیم داد.


رئیس سازمان سواد آموزی کشور افزود : کار ایجاد باشگاه سوادیار را از یک ماه پیش آغاز کردیم که پیگیری و هدف گذاری  آن را روابط عمومی سازمان دنبال می کند، مجمع خیرین مدرسه ساز اهمیت زیادی دارد اما مجمع خیرین سواد دارای اهمیتی دو چندان است.

 

عبدی بیان داشت: بحث سواد فقط خواندن ونوشتن نیست، بلکه با مشارکت و همدلی دست به دست هم دهیم تا هر فرد و نهادی؛ چه دولتی و چه خصوصی تمام امکانات قابل عرضه در آن نهاد را برای رشد مردم به صحنه بیاورد.


وی تصریح کرد: در مسیر ریشه کنی بی سوادی می توانیم از بسته های تشویقی برای سواد آموزان و آموزش دهنده ها استفاده کنیم، و می توان با حمایت از آنها و استفاده از ظرفیت خیرین سواد توفیقاتی رقم زد .


این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت : سواد فقط خواندن و نوشتن نیست بلکه سواد رسانه ای ، فضای مجازی، ارتباطات اجتماعی ، بهداشت فردی و اجتماعی و....را نیز در بر می گیرد.
وی خاطر نشان کرد:  اگرحضور و همراهی مؤثر خیرین که در مجمع خیرین مدرسه ساز کارنامه درخشانی از خود به جا گذاشته اند رقم بخورد به جرأت می توانم بگویم در حوزه سواد آموزی نیز تحول بزرگی ایجاد می شود.

 

عبدی گفت: برای خیرین سواد باید هدف گذاری کرد، افراد بازمانده از تحصیل و کودکان کار نیاز مند برنامه ای مناسب برای آموختن سواد هستند و از طرفی برای خیرین هم می بایست اهداف کار تبیین شود که این پولی که می خواهند بدهند صرف چه فعالیت های انسان دوستانه ای می شود . و همچنین از توانمندی دانش آموزان در آموزش دادن استفاده شود و برای انجام این وظیفه دانش آموزان تشویق هم بشوند و خیرین با والدینی که باسواد شده اند دیدار داشته باشند و حاصل مشارکتشان درحوزه سواد را مشاهده کنند، اینها در ساختار های اداری نمی گنجد اما در ساختار مردمی به سهولت انجام می شود.


 
معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد : موضوع مجمع خیرین سوادآموزی را جدی بگیرید و از اهل فن استفاده و مشورت بگیرید تا گام نخست محکم و متقن برداشته شود. با تلاش مضاعف و نگاه مثبت می توان مشکل بیسوادی وکم سوادی را تا حد بالایی از پیش رو برداشت و شاهد گسترش علم آموزی دربین مردم بود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6608
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/08/02 13:03
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین