دیدار چهره به چهره معاون سواد آموزی استان کهگیلویه و بویر احمد و همراهان با عبدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور .
معاون سواد آموزی استان کهگیلویه و بویر احمد و همراهان با عبدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشوردیدار و گفتگو کرد .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از پایگاه خبری دهدشت نیوز استان کهگیلویه و بویراحمد ، در این دیدار باقری نژاد معاون سواد آموزی استان نخست گزارشی از مجموعه فعالیت ها ، کارکرد ها و برنامه های راهبردی سواد آموزی استان ارائه داد و سپس انتظارات ، خواسته ها و نیازمندی های استان را بیان نمود .
باقری نژاد گفت : با توجه به ماهیت و ذات کاری سواد آموزی و نیز تاکید عبدی بر مردمی کردن بیش از پیش سواد آموزی، در اولین اقدام با هماهنگی مدیر کل آموزش و پرورش استان و دعوت پنج نفر از افراد خیر و شاخص سیاسی ، فرهنگی ، اجتماعی و ….باشگاه خیرین استان را تشکیل داده و در پی آن از تمامی مسئولین مناطق و شهرستانها خواسته شد در اسرع وقت آنها هم ، چنین باشگاههایی تشکیل داده تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت این افراد در زمینه ریشه کنی بیسوادی اقدام نماییم که خوشبختانه تا الان خیرین بزرگی در سطح کشور اعلام آمادگی نموده اند تا در زمینه های مختلف مالی ، وسایل کمک آموزش ، فرهنگی و …همیار ما باشند .
معاون سواد آموزی در ادامه بیان کرد: در زمینه تشکیل جلسات شورای پشتیبانی جلسات خوبی شکل گرفته و استاندار استان با میل و رغبت بالا ضمن همکاری، به فرمانداران و بخشداران امر نمودند با همکاری مستمر، تمام اداراتی که میتوانند با اداره سواد آموزی همیاری داشته باشند را وادار نموده هر چه سریعتر اقدام عملی داشته باشند که خوشبختانه در همین زمینه ضمن برگزاری جلساتی با نهادهایی چون جهاد کشاورزی ، فنی حرفه ای ، ثبت احوال و …تفاهم نامه های خوبی انعقاد گردید .
وی در ادامه افزود :جلسات بهبود کیفیت استان و شهرستان ها در موعد مقرر برگزار شد که مشکلات عدید ه ای را به واسطه همین جلسات مرتفع نمودیم ، اخیرا با توجه به سبک جدید کلاس گذاری و نیاز کارشناسان و مسئولین سواد آموزی، دوره های مختلف آموزشی و توانمند سازی تشکیل شد تا ضمن رفع اشکالات شرکت کنندگان، آنها را از آرا و نظریات ، تجربه ها و پیشنهاد های یکدیگر بهره ببرند .
باقری در خصوص نیازمندی ها ی استان در حوزه سوادآموزی افزود: استان کهگیلویه و بویر احمد با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط محیطی، پراکندگی روستا ها و صعب العبور بودن مناطق شرایط خاصی دارد و به تبع آن نیازمندی های خاصی دارد پس پیشنهاد می گردد با توجه به شرایط ذکر شده و ساعات کاری مسئولین سواد آموزی و بازدیدهای مکرر در صورت امکان حق مدیریت در حکم کاری آنها ثبت گردیده و یا در اضافه کاری ها نگاه ویژه ای به آنها شود .
وی گفت: یکی از دغدغه های اصلی آموزش دهندگان ضمانت شغلی بوده که اگر آموزش دهنده احساس نماید که در کار خود امید به آینده و ضمانت شغلی وجود داشته باشد مطمئنا با ذوق و رغبت بیشتر به کار خود می پردازند.
وی افزود : در روش جدید کلاس گذاری کار شناسایی و جذب سواد آموز برای آموزش دهندگان سخت و گاها غیرممکن است لذا تقاضا مندیم ضمن بازنگری، نسبت به این طرح آموزشی- تلفیقی ، تعدیلی صورت گیرد چون با این روش در حوزه شناسایی و جذب با مشکل برخورد خواهیم کرد.
نظر دهید