در کارگروه واگذاری ها سوادآموزی استان مرکزی عنوان شد: هدف از برون سپاری در حوزه سوادآموزی کاهش تصدی گری دولت است و ارتقا سطح نظارت است
جلسه ی کارگروه واگذاری ها و موسسات و تعیین نرخ سال 1400 در استان مرکزی با حضور حسین آبادی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان و با هدف تبیین ضوابط و مقررات طرح برون سپاری و نظارت مستمر بر فعالیت های سوادآموزی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
ه گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان مرکزی، «بهرام حسین آبادی» سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی در ابتدای نشست کارگروه واگذاری ها در سوادآموزی استان مرکزی گفت: روند برنامه ها و فعالیت های سوادآموزی استان در طی 4 سال اخیر، روند روبه رشد و مطلوبی بوده است و از زحمات معاونت سوادآموزی تقدیر و تشکر می کنم.
وی عمده ترین مزیت برون سپاری را ارائه خدمات با هزینه کمتر و کیفیت بیشتر بر شمرد و افزود: با هدف فراهم شدن زمینه توسعه مشارکت نهادهای عمومی– غیردولتی و مرسسات در برون سپاری فعالیتهای سوادآموزی این فعالیتها واگذار میشود.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: ارتقای توانمندسازی آموزش دهندگان، مسئولان بخش غیردولتی طرف قرارداد و مدیران مراکز یادگیری محلی از سیاستهای اجرایی حوزه سواد آموزی استان است.
در ادامه معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در سخنانی اظهار داشت: هدف از تشکیل این جلسه تبیین ضوابط و مقررات طرح برون سپاری و فعالیت های واگذاری به موسسات و تعیین نرخ سال جدید و لزوم نظارت بهتر و دقیق تر بر فعالیت های سوادآموزی است.
«حسین میرزایی» در ادامه گزارش مختصری از عملکرد معاونت سوادآموزی طی ماه های اخیر و در شرایط حاد کنونی ارائه نمود و از عملکرد همکاران حوزه سوادآموزی در شرایط شیوع کرونا تقدیر و تشکر کرد.
وی سپس به برخی نقاط قوت و ضعف برون سپاری در شرایط موجود اشاره کرد و عدم انگیزه موسسات برای عقد قرارداد به ویژه در استان های بالای میانگین سواد را از آن جمله دانست.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به این نکته که هدف از برون سپاری در حوزه سوادآموزی کاهش تصدی گری دولت است، گفت: این برون سپاری به معنای عدم نظارت نیست بلکه وظیفه ی ما در قبال فعالیت های سوادآموزی را دوچندان می کند.
میرزایی سپس به نرخ های پیشنهادی برای حق الزحمه های سال 1400 اشاره کرد و با نظر اعضا سرانه های پیشنهادی به تصویب رسید و مقرر شد طی نامه ای در قالب پیشنهاد به سازمان نهضت سوادآموزی ارسال گردد.
در این جلسه همچنین رئیس اداره حقوقی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی، در سخنانی گفت: با توجه به گستردگی کار سوادآموزی در استان، لازم است موسسات طرف قرارداد با سوادآموزی ضمن پیگیری امور مربوط به آموزش سوادآموزان، نسبت به نظارت مستمر و ارائه گزارش منظم از فعالیت کلاس های سوادآموزی تحت پوشش به سوادآموزی استان اقدام کنند و مسئولان سوادآموزی نیز وظیفه دارند بر روند کار موسسات، نظارت کافی داشته باشند.
نظر دهید