در پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی به مناسبت روز جهانی سوادآموزی: ایجاد سوادآموزی اقتدا به سیره ی نبوی و سنت علوی.
مدیرکل آموزش وپرورش استان ضمن گرامیداشت روزجهانی سوادآموزی،با صدور پیامی گفت: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی،در بهاریترین روزهای انقلاب ، با اقتدا به سیره نبوی و سنت علوی و ایجاد نهضت سوادآموزی زمینه ساز احیای این سنت الهی و اسلامی،در ایران شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی، در متن پیام سید علیرضا موسوی نژاد، آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تعالی: «الرّحمن، علّم القرآن، خلق الانسان، علّمه البیان»
دین اسلام،کامل ترین دین در میان ادیان الهی است که به همه جوانب زندگی انسان نگاهی ویژه دارد و برنامه ای کامل برای این منظور در نظر گرفته تا انسان، با عمل به این برنامه به تکامل برسد. سفارش و تأکید بسیار اسلام بر علم آموزی،تا جایی است که نخستین آیاتی که بر پیامبر بزرگوار اسلام نازل شد، امربه خواندن بود؛ که إقرأ بسم ربک الذی خلق.
در سیره پیامبر رحمت و مهربانی، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) و ائمه معصومین (علیهم السلام)، نیزعلم آموزی ابزار دانایی است از این رو به جرأت می تواند خواندن و نوشتن برای آموختن و رهنمون شدن به پاکی و نیل به حیات طیبه را از اهداف دین مبین اسلام برشمرد.
بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در بهاریترین روزهای انقلاب ، با اقتدا به سیره ی نبوی و سنت علوی و ایجاد نهضت سوادآموزی زمینه ساز احیای این سنت الهی و اسلامی در ایران زمین شدند و توجه ملت ایران را به این عزم ملی و فرهنگی جلب نمودند.
از این منظر،باید با نهادینه کردن گفتمان سند تحول بنیادین در برنامه های فرهنگی، بدون از دست دادن وقت و فارغ از تشریفات خسته کننده، ضمن پایه گذاری فرهنگ مستقل و خودکفا، در مسیر تمدن نوین اسلامی گام برداشته ایرانی قوی در تمامی عرصه ها بسازیم.
امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری داهیانه امامین انقلاب، مبارزه با بی سوادی،در تمامی ابعاد آن، به مطالبه عمومی و به صورت یک گفتمان فرهنگی تبیین شده و با بسیج آحاد جامعه،در حرکتی جهادی می رود، تا چهره دیو کریه المنظر جهل و نادانی را از سیمای ایران اسلامی برای همیشه تاریخ بزداید.
بسی مایه مباهات است که دستاوردهای سوادآموزی خطه قهستان زمین، با ارتقای شاخص باسوادی در همه گروه های سنی منجر به و افزایش عدالت آموزشی، تسهیل دسترسی به فرصت دوم آموزشی و بهره گیری از طرح ها و برنامه های اثر بخش شده است.
بی تردید؛این خود مصداق روشنی از اهتمام و جدیت خادمین نظام تعلیم و تربیت، در طراحی نقشی تازه و ابتکاری جدید، برای شتاب بخشی به ارتقای سرانه سواد استان و دستیابی به افق های روشن ترسیم شده توسط امامین انقلاب بوده و اعتقاد راسخ دارم، حفظ و ارتقای دستاودهای سوادآموزی فریضه،رسالت و تکلیفی خطیر، برای اتخاذ تدابیر نو آورانه، دانش بنیان و ترسیم افق های تازه است که به حکم قانون باید مجدانه تعقیب و پیگیری نماییم.
این جانب ضمن گرامی داشت روز جهانی سوادآموزی، از تلاش های ارزشمند خادمین نظام تعلیم و تربیت استان به ویژه آموزش دهندگان معزز، که برای افزایش نرخ سواد در بهارستان علم و ادب؛ صمیمانه تشکر و قدردانی نموده و از درگاه خداوند متعال برای خدمتگزاران صدیق این عرصه، استقامت، پایداری و موفقیت در میدان مبارزه با بیسوادی را مسألت دارم.
نظر دهید