مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد:
در هفته سواد آموزی اقدامات دولت سیزدهم برای مردم تبیین شود
مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: نهضت سواد آموزی از برکات انقلاب اسلامی برای زدودن جهل و بیسوادی در جامعه است.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد؛ حسنعلی عزت خواه در نشست کارگروه استانی بهبود کیفیت سوادآموزی ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای ارزشمند حوزه سواد آموزی در دولت سیزدهم گفت: داشتن سواد حق طبیعی هر انسانی است که باعث شناخت و درک بهتر از محیط پیرامون خود می شود که در این زمینه نهضت سواد آموزی گامهای ارزشمندی پس از انقلاب اسلامی برداشته است .
وی گفت: برنامه ریزی های لازم برای گرامیداشت هفته سواد آموزی در سطح اداره کل و شهرستانها و مناطق انجام گیرد تا اقدامات صورت گرفته در دولت مردمی ایران قوی به خوبی برای مردم تبیین شود.
عزت خواه ، توجه به سواد مهارتی و سواد رایانه ای را کاری ازشمند در حوزه سواد آموزی عنوان کرد وگفت: در عصر امروز دیگر سواد به معنای خواندن یک کلمه نیست بلکه سواد در اراتقاء کیفیت زندگی انسانها نقش مهم و تاثیرگذاری دارد.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه به بیان گزارشی از فعالیتهای نهضت سواد آموزی پرداخت و گفت: نرخ باسوادی در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال استان بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته هم اکنون ۹۶ و ۸ دهم درصد است.
سیدحمزه باقری نژاد ، میزان سهمیه ابلاغی سازمان نهضت سوادآموزی کشور برای پوشش افراد بی سواد و کم سواد در استان را پنج هزار و ۳۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: این درحالیست که تعداد افرادی که در سه سطح سوادآموزی، تحکیم و انتقال سال گذشته در استان باسواد شدند هشت هزار و ۴۰۰ نفر بوده است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، کسب رتبه برتر کشوری حوزه سواد آموزی در دو سال پیاپی در کشور را از موفقیتهای آموزش وپرورش استان عنوان کرد وگفت: توسط وزیر کشور و معاون وزیر آموزش وپرورش از استاندار کهگیلویه وبویراحمد به عنوان رئیس شورای پشتیبانی سواد آموزی لوح تقدیر ارسال شد.
وی افزود:اجرای طرح شناسایی کوچه به کوچه، محله به محله و روستا به روستا، تاسیس سه مرکز مشارکتی یادگیری، راه اندازی باشگاه خیرین سوادآموزی در نقاط مختلف استان ،تلاش ،تعامل و هم فکری حوزه نهضت سوادآموزی استان از مهمترین دلایل این رشد بوده است.
باقری نژاد پایان آذر ماه جاری را آخرین مهلت برای شناسایی و جذب افراد کم سواد و بی سواد در استان برای سال جاری برشمرد و افزود : آموزش دهندگان فرصت دارند تا تاریخ مقرر نسبت به شناسایی و جذب جامعه هدف خود اقدام کنند.
وی گفت:حجم ابلاغی سال جدید ۸۰۰۰نفر در سه سطح سوادآموزی ،تحکیم و انتقال هست که تاکنون حدود سه هزار نفر از کم سوادان و بی سوادان استان شناسایی ، جذب و فرایند آموزش دهی به آنها شروع شده است.
باقری نژاد افزود:اجرای طرح نماز کلید بهشت برای ۲ هزار نفر،آموزش سواد رسانه ای و مقدماتی کار با رایانه برای ۱۴۰ نفر،اجرای طرح توسعه سواد برای ۶۰۰ نفر از زنان روستایی و عشایری بی سواد و کم سوادان استان را از اولویت های کاری این معاونت در سال جاری است.
وی با بیان اینکه از مجموع هزار و یکصد نفر آموزش دهنده فعال در استان ، ۷۰۰ نفر آنها در فرآیند آموزش سال گذشته فعال بودند، گفت:در کنار این تعداد آموزش دهنده ۶۵ مسئول سوادآموزی کار نظارت بر فرایند آموزش را بر عهده دارند.
نظر دهید