جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/08/09 - 09:25
  • - تعداد بازدید: 338
  • - تعداد بازدیدکننده: 332
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

در راستای هدفمند نمودن فعالیت های مراکز یادگیری محلی استان زنجان جلسه مشترک معاونت سوادآموزی و مدیریت هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی و معاونت آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی برگزار شد.

نشست مشترک معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان و مدیریت هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی و معاونت آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان زنجان در راستای راهکارهای اجرایی سازی تفاهم نامه مشترک سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با سازمان نهضت سوادآموزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان زنجان ، در ابتدای جلسه علی حیاتی معاون سوادآموزی استان با اشاره به سوادهای 12 گانه و آخرین تعریف یونسکو از سواد بیان داشت: انعقاد تفاهم نامه و استفاده از ظرفیت جهاد کشاورزی، به منظور تربیت تمام ساحتی و کاربردی نمودن سواد است تا سواد آموزی در سواد پایه متوقف نشده و سواد کاربردی محقق گردد. در همین راستا از طریق آموزش تابعی و بر اساس شغل آموزش گیرنده برنامه‌ریزی صورت گرفته و آموزش سواد در قالب مفاهیم کشاورزی صورت می‌گیرد.

 

در ادامه محمد حسین نعمتی معاون آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اظهار داشت: سازمان تحقیقات کشاورزی با عنوان تات (تحقیقات، آموزش و ترویج) شناخته می شود. آموزش یکی از وظایف سازمانی ما محسوب می‌شود. در این سازمان آموزش کشاورزی به 3 شکل صورت می‌گیرد: در آموزش بهره برداران یکی از برش ها، سواد آموزی می‌باشد و آموزش‌ها بر اساس نیاز شهرستان ها صورت می‌گیرد. قسم دوم، آموزش تخصصی کارکنان می‌باشد و قسم سوم مربوط به آموزش رسمی و صدور گواهی مهارتی با سنجش مهارت می‌باشد. در حوزه سواد آموزی به منظور اثربخشی دوره های مهارتی، بایستی برنامه‌ریزی برگزاری دوره‌ها بر اساس پتانسیل شهرستان و منطقه صورت گیرد و در این راستا این سازمان آماده ارائه پکیج های آموزشی و دوره‌های آموزشی مسئله محور و دوره‌های کوتاه مدت می‌باشد.

 

خلیل پیمان مدیر هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی با بهره برداران به صورت گروهی و انبوهی و کارگاهی ارتباط دارد. در خصوص شناسایی کشاورزان بی سواد و کم سواد، از طریق سامانه پود (پهنه بندی و اطلاعات جامع کشاورزی) سطح سواد بهره برداران کشاورز در دسترس است. صدور گواهی مهارتی برای سواد آموزان امکان پذیر هست و در راستای انگیزه بخشی و جذب سوادآموزان سازمان جهاد کشاورزی می‌تواند عوامل تشویقی و تسهیلاتی برای سواد آموزان شرکت کننده در دوره‌های مهارتی اختصاص دهد و سامانه های اطلاع رسانی و مراکز جهاد کشاورزی آماده ارائه خدمات تبلیغی حوزه سواد و برگزاری کلاس‌های مهارتی به سوادآموزان می‌باشد.

 

در این جلسه آقاجانلو و صالحی از دیگر نمایندگان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی استان وحیدری رئیس اداره سوادآموزی استان و نمایندگان معین و مدیران مراکز یادگیری محلی استان به ارائه نظرات خود در خصوص اجرایی سازی تفاهم نامه مشترک و هدفمند نمودن فعالیت‌های مراکز یادگیری محلی استان پرداختند.

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6628
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/08/09 09:25
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین