جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1400/03/23 - 10:58
  • - تعداد بازدید: 268
  • - تعداد بازدیدکننده: 181
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /appsettingFree

داود تقی‌نیا معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران خبرداد امضاء تفاهم‌نامه معاونت سوادآموزی مازندران و معاونت فرهنگی امور ندامتگاه‌های استان صورت گرفت

برای استفاده از ظرفیت‌های موجود در ندامتگاه‌های سطح استان تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران و معاونت فرهنگی ندامتگاه‌های استان مازندران امضا شد.


به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ براساس این تفاهم‌نامه که در راستای مفاد یکصدمین اصل قانون اساسی به منظور تشکیل شوراهای اسلامی برای پیش برد سریع برنامه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، معاونت فرهنگی ندامتگاه های استان مازندران همکاری خود را در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای رفع معضل بی‌سوادی استان و توسعه سواد به ویژه در بزهکاران و زندانیان، با معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران اعلام کرد.


این تفاهم نامه با هدف توسعه، تقویت و تعمیق فرهنگ سوادآموزی، مهارت های زندگی و ارتقاء آموزش های پس از سواد در گروه هدف (10-49 سال) و همچنین، کمک به توسعه عدالت آموزشی و محور بی سوادی در ندامتگاه ها وتسریع در روند پاکسازی بیسوادی در گروه هدف 10 تا 49 سال شهروندان استان مازندران، فرهنگسازی و توسعه سواد شهروندان، ایجاد فرصت استمرار وپایداری آموخته‌های نوسوادان از طریق اجرای برنامه‌های مکمل و تحکیم سوادآموزی و همچنین انسداد مبادی ورودی بی سوادی و افزایش مهارت‌های اساسی زندگی شهروندان با رویکرد سواد و زندگی امضا شد.


معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران در حاشیه مراسم امضای این تفاهم نامه ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، گفت: آموزش افراد بی‌سواد و آشنا کردن آنان با علم و دانش حسنه ی بزرگی است و از این رو نهضت سوادآموزی در کشور ما بر بخش عظیمی از مردم حق حیات دارد زیرا با خدمات ارزنده ی خود کلید تفکر و فراگیری را به آنان بخشیده است.


«داود تقی‌نیا» با بیان اینکه این بزرگسالان انسان های باشخصیت و با کرامات و دنیایی از تجربیات ارزنده ای هستند اظهار داشت: این بزرگسالان قشر آسیب دیده‌ی جامعه‌اند که اگر مورد پیگیری و توجه قرار نگیرند تبدیل به قشر آسیب‌پذیر جامعه می‌شوند که در موقعیت‌های بحرانی جامعه به قشر آسیب‌رسان جامعه مبدل می‌شوند.


این مقام مسئول با اشاره به مصوبات شورای پشتیبانی سوادآموزی استان مازندران، تصریح کرد:  بر اساس مصوبات این شورا مبنی برضرورت و اهمیت ارائه آموزش‌های لازم جهت بهبود شرایط زیستی، روانی و اجتماعی بزرگسالان بی سواد، کم سواد و نوسواد گروه هدف (10 تا 49 ساله) و با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی، امضای چنین تفاهم نامه‌هایی می‌تواند ما را در رسیدن به اهداف سوادآموزی یاری کند.


معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه در این 10  ندامتگاه در سراسر استان هرچه سطح سواد زندانیان رشد یابد، سطح کیفیت زندگیشان بیشتر می‌شود تا بزهکاری آنان و سایرین در جامعه نیز کمتر شود؛ زیرا ما در سوادآموزی به دنبال نهادینه‌سازی و تثبیت علم و فرهنگ شهروندی مطلوب در آموزش و تحصیل به سوادآموزان محترم هستیم.


تقی نیا با اشاره به تعهدات این معاونت در این تفاهم نامه، خاطرنشان کرد:  معاونت سوادآموزی متعهد می‌شود تا مواردی چون: اجرای برنامه های آموزشی (دوره های سوادآموزی و تحکیم سواد) برای بی سوادان و کم سوادان ، تهیه نمون برگ شناسایی بی سوادان و کم سوادان گروه هدف و راهنمای عمل، بررسی اطلاعات مربوط به بی سوادان معرفی شده توسط این اداره، از طریق سامانه جامع سوادآموزی و سایر ابزارهای کنترلی و برنامه‌ریزی جهت فرآیند آموزش، تامین و پرداخت سرانه ارائه خدمات سوادآموزی برای بزرگسالان را با در نظر گرفتن ضریب خاص اجرا کند.


وی همچنین با اشاره به تعهدات کارشناسان امور فرهنگی ندامتگاه ها، افزود: اداره ندامتگاه های استان نیز در جریان این همکاری متعهد می‌شود تا مواردی چون: چاپ و اتشار محتوای آموزشی بر اساس برنامه های سالیانه برای جمعیت هدف، برنامه‌ریزی جهت استفاده از مدارس و مراکز آموزشی در اجرای برنامه همکاری مشترک، تکمیل نمون برگ ومعرفی جامعه هدف بزرگسالان کم‌سواد و نوسواد، و اعضای خانواده آنان، به معاونت سوادآموزی، جمع آوری و ارائه اطلاعات زندانیان بی سواد بدو ورود به ندامتگاه از طریق اجرای برنامه پویش، و  معرفی آنان به عنوان تحت پوشش سوادآموزی، جهت همکاری را اجرا کند.


معاون فرهنگی ندامتگاه‌های استان مازندران نیز در این نشست ضمن اشاره به استفاده از ظرفیت مددجویان سلامت در تصویب مقررات مورد نیاز به منظور توسعه سوادآموزی، تصریح کرد: ندامتگاه های سراسر استان مازندران با استفاده از ظرفیت‌های موجود و تعاملات سایر واحدها  می‌توانند همکاری‌های لازم را داشته باشند.


کفشگر در ادامه افزود: ما هرچه داریم از آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی داریم؛ زیرساخت‌ها متعلق به آموزش و پرورش است و با توجه به اینکه تعلق خاطر ویژه ای به سیستم آموزش و پرورش داریم بر خود واجب دانسته که توانمندی‌ها و امکانات موجود ما باید در صدد کمک به این دستگاه برآید.


وی با اشاره به 10 ندامتگاه فعال در سطح استان، خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد قابل توجه ندامتگاه در سطح استان، می‌توان از این ظرفیت به منظور اصلاح و تصحیح رفتار بزهکاری زندانیان در قالب سوادآموزان استفاده کرد. همچنین می‌تواند به منظور تامین فضای آموزشی، تجهیزات و امکانات آموزشی مورد نیاز نیز از ظرفیت های متعددی استفاده کرد. چراکه ما معتقدیم ضمن اینکه هرکمکی به آموزش و پرورش داشته باشیم، به احاد جامعه کمک خواهیم کرد، اگر سواد فرد افزایش یابد، سطح سلامت فکری، ذهنی و همچنین تندرستی روان جامعه هم ارتقاء یابد.


شایان ذکر است؛ مدت این تفاهم نامه سه سال و در صورت صلاحدید دو طرف پس از پایان این زمان قابل تمدید است


  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 4504
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1400/03/23 10:58
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین