خاکزاد مدیر پژوهش و تولید محتوای آموزشی: استان گیلان همواره در حوزه سوادآموزی و در اجرای طرح های مختلف این سازمان منشا اثر بوده است.
خاکزاد مدیر پژوهش و تولید محتوای آموزشی: استان گیلان همواره در حوزه سوادآموزی و در اجرای طرح های مختلف این سازمان منشا اثر بوده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، غلامرضا مدبری فر در حاشیه کارگاه تهیه نسخه راهنمای آموزش کتب سوادآموزی ویژه کشاورزان که در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد، گفت: از سیاست های اصلی سازمان نهضت سوادآموزی کشوری طراحی و تولید محتوای آموزشی برای سوادآموزان بر اساس مهارت ها و علایق آنان است.
وی افزود: با توجه به این که استان گیلان یکی از قطب های کشاورزی کشور محسوب می شود معاونت سوادآموزی استان تاکنون کتاب های ویژه کشاورزان بی سواد و کم سواد تألیف کرده است که از این میان می توان به کتابهای تولید در خانواده، پرورش کرم ابریشم، مبارزه با آفات برنج، آشنایی با کرم ساقه خوار نواری برنج و درباره چای بیشتر بدانیم، اشاره کرد. معاون سوادآموزی استان در پایان توجه به نیازها و علایق سوادآموزان را از راه های ایجاد انگیزه برای کسب مهارت سواد دانست.
مدیر پژوهش و تولید محتوای آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور نیز گفت:با توجه به ظرفیت بالای استان گیلان، این استان همواره در حوزه سوادآموزی، در اجرای طرح های مختلف این سازمان منشا اثر بوده است.خاکزاد خاطرنشان کرد: کتاب های تهیه شده ویژه کشاورزان به صورت آزمایشی در استان های گیلان، اردبیل، زنجان، آذربایجان غربی و گلستان در سال 97 تدریس خواهد شد.
وی افزود: جهادکشاورزی می تواند برنامه های تشویقی متنوعی برای ایجاد انگیزه در کشاورزان بی سواد و کم سواد داشته باشدخاکزاد با بیان این که در کل کشور 300 مرکز یادگیری محلی فعال وجود دارد، تصریح کرد: این مراکز کانون های ارائه خدمات آموزشی و مهارتی برای افراد بی سواد و کم سواد منطبق بر آمایش های محلی و منطقه ای هستند.
همچنین در این جلسه مصطفوی رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان نیز با اشاره به این که استان گیلان بیش از 8000 نوغاندار دارد،گفت: نوغانداران با کسب مهارت سواد و افزایش دانش خود در این حوزه، شاهد رشد کمّی و کیفی تولیدات و رونق اوضاع اقتصادی خواهند بود.
در پایان، حاضران در این کارگاه آموزشی از کلاس سوادآموزی ویژه نوغانداران در روستای چماچا شهرستان شفت بازدید کردند.
نظر دهید