جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1396/08/14 - 08:56
  • - تعداد بازدید: 1042
  • - تعداد بازدیدکننده: 331
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

جمشیدی مدیرکل برنامه و بودجه سازمان: افزایش سطح آگاهی جامعه برای مشارکت حداکثری مردم در فعالیت های سوادآموزی.

جمشیدی مدیرکل برنامه و بودجه سازمان: افزایش سطح آگاهی جامعه برای مشارکت حداکثری مردم در فعالیت های سوادآموزی.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، رسول جمشیدی در گردهمایی کارکنان حوزه سوادآموزی سراسر فارس گفت: روند برنامه ها و فعالیت های سوادآموزی در طی 38 سال که از تأسیس سازمان می گذرد ،روند رو به رشد و مطلوبی بوده.



وی افزود: یکی از مسائل بسیار مهم و حیاتی در رفع مشکلات حوزه سوادآموزی ،تشکیل به موقع و منظم جلسات شورای پشتیبانی سوادآموزی است ،زیرا عالی ترین مقام بخش ها و شهرستان ها رئیس این شورا هستند و نقش به سزایی در پیشبرد اهداف و برنامه های سوادآموزی دارند و در استان نیز استاندار ریاست این شورا را بر عهده دارد.



جمشیدی با اشاره به مشکلات حوزه سوادآموزی در جذب بی سوادان خاطر نشان کرد: برخی از این مشکلات ،فردی و ناشی از عدم آگاهی است و برخی ریشه اجتماعی و فرهنگی دارد که برای کاستن از این مشکلات باید با برنامه ریزی های مطلوب سطح آگاهی جامعه را بالا برد تا مردم مشارکت حداکثری در سوادآموزی و فعالیت های مربوط به آن داشته باشند.



مدیر کل تأمین منابع و طرح و برنامه سازمان نهضت سوادآموزی کشور در ادامه به جایگاه و نقش و اهمیت مراکز یادگیری محلی  پرداخت و افزود: بر اساس سه اصل "حداکثر انعطاف - حداکثر مشارکت و حداکثر سودمندی" مراکز یادگیری محلی نقشی محوری در گسترش سوادآموزی دارد.



جمشیدی در پایان به تشریح نحوه برون سپاری فعالیت های سوادآموزی و عقد قرارداد با تشکل ها و مسائل مربوط به بیمه و حق الزحمه آموزش دهندگان پرداخت و گفت: برون سپاری فعالیت ها به منظور کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت و بهره وری صورت می گیرد.



معاون سوادآموزی فارس نیز  ضمن تشریح برنامه ها و فعالیت های حوزه سوادآموزی در 6 ماهه دوم سال جاری گفت: سال گذشته 17شاخص برای بررسی و ارزیابی فعالیت ها وجود داشت اما در سال جاری ارزیابی برنامه ها و فعالیت های سوادآموزی بر اساس 20 شاخص صورت خواهد گرفت.



عیسی ملک پور افزود : در سال گذشته در مجموع شاخص ها وضعیت سوادآموزی استان مطلوب و قابل تقدیر بوده است اما لازم است کارشناسان سوادآموزی ادارات شهرستان ها و مناطق با برنامه ریزی دقیق بر اساس شاخص های 20 گانه زمینه رشد و تعالی و پیشرفت بیش از پیش را فراهم آورند .

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 1472
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1396/08/14 08:56
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین