تقی نیا، معاون سوادآموزی استان مازندران: 10 شهرستان مازندران مجری طرح سوادآموزی بانوان می شوند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ «داود تقی نیا» اظهار داشت: کتب مخصوص این دوره توسط مولفان مازندرانی تهیه شده و امسال به صورت پایلوت در 5 استان کشور و 10 شهر مازندران اجرا می شود.
این مسئول به طرح آموزش ICDL برای سوادآموزان دوره انتقال نیز اشاره کرده و افزود: در این طرح 200 ساعته 200 سوادآموز دوره انتقال در کنار آموزش های رسمی سوادآموزی به فراگیری سه کتاب آشنایی با رایانه، مهارت های رایانه، و زبان انگلیسی می پردازند و در پایان برای آنها گواهینامه صادر می شود.
تقی نیا نرخ کل سوادآموزانی که امسال تحت پوشش قرار می گیرند را 8 هزار و 687 نفر اعلام کرده و تصریح کرد: کلاس ها از 2 تیرماه 97 آغاز شده و در سوادآموزی 4613 نفر، در دوره تحکیم 1012 نفر و در دوره انتقال 3062 نفر امسال تحت پوشش قرار می گیرند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران کیفیت سوادآموزی را از مهم ترین شروط سوادآموزی دانسته و خاطرنشان کرد: کیفیت یعنی توانایی برآورده ساختن اهداف مورد نظر که در سوادآموزی هدف این است تا سوادآموز خود بتواند در زندگی از مهارت های خواندن و نوشتن و دیگر موارد استفاده کند.
وی ادامه داد: کیفیت در سوادآموزی مستلزم تغییر دادن و تحرک درون داده های نرم افزاری کلاس درس است که شامل آموزش دهنده، سوادآموز و کارکنان سوادآموزی می شود.
تقی نیا به راهکارهای بهبود کیفیت سوادآموزی نیز اشاره کرده و گفت: باید به طور مداوم به کیفیت فکر کرده و آنرا هدف خود بدانیم. همچنین پیش بینی و تدارک پیش از کار، تضمین کیفیت، کنترل کیفیت، بازرسی و ارزشیابی از دیگر مواردی است که باید به آنها توجه کنیم.
نظر دهید