بوشهر- جلسه گروه بهبود کیفیت سوادآموزی شهرستان دشتستان
معاون سوادآموزی استان بوشهر: در شرایط فعلی با توجه به پراکندگی گروه هدف سوادآموزی، ایجاد تنوع در روش ها و رویه های ارائه خدمات سوادآموزی و با بهره گیری از تمام ظرفیت های محلی و منطقه ای، بیش از گذشته ضروری به نظر می رسد.
به گزارش سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از روابطعمومی معاونت سوادآموزی اداره کل آموزشوپرورش استان بوشهر، معاون سوادآموزی اداره کل آموزشوپرورش استان بوشهر در جلسه گروه بهبود کیفیت سوادآموزی دشتستان اظهار داشت: گروه بهبود کیفیت بهعنوان یکی از گروههای اثربخش در زمینه پرداختن به مبحث کیفیت در حوزه سوادآموزی محسوب میگردد.
میلاد حبیبی نیا افزود: گروههای بهبود کیفیت میتوانند با رصد و شناسایی تنگناها و مشکلات و تمرکز بر ارائه راهکارهای بومی با بهرهگیری از خرد جمعی و ظرفیتهای بومی، زمینهساز ارتقای سطح خدمات سوادآموزی به مخاطبین را فراهم آورند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از پیچیدگیها و سختیهای کار در حوزه سوادآموزی اشاره نمود و گفت: در شرایط فعلی باتوجهبه پراکندگی گروه هدف سوادآموزی، ایجاد تنوع در روشهای رویههای ارائه خدمات سوادآموزی و با بهرهگیری از تمام ظرفیتهای محلی و منطقهای، بیش از گذشته ضروری به نظر میرسد.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزشوپرورش استان بوشهر به بررسی وضعیت نرخ باسوادی در شهرستان پرداخت و بیان داشت: دستیابی به اهداف و برنامههای سوادآموزی در بستر کار جهادی امکانپذیر است.
حبیبی نیا تصریح نمود: باتوجهبه کمبود نیروی آموزشی، میبایست برنامهریزیهای لازم بر اساس زیستبوم جدید در جهت تأمین نیروی انسانی موردنیاز در جهت تحقق حجم ابلاغی از طریق همکاران فرهنگی و بازنشسته، کارکنان رسمی و پیمانی سایر دستگاهها، نیروهای جهادی و بسیجی، خیرین سوادیار و... صورت پذیرد.
شایانذکر است؛ در پایان این نشست از دو نفر از سوادآموزان آن شهرستان که در مسابقات فرهنگی – آموزشی کتابخوانی و پرسش مهر رئیسجمهوری حائز رتبه برتر ملی شده بودند، تقدیر بهعمل آمد.
نظر دهید